Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Εικοσιτετράωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ


14 Μαΐου 2009, 06:37
Νέα εικοσιτετράωρη απεργία κήρυξε για σήμερα η ΑΔΕΔΥ, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις με αιτήματα την αύξηση των μισθών, την χρηματοδότηση του Ταμείου Πρόνοιας και του ασφαλιστικού φορέα των δημοσίων και την ενιαία και μόνιμη εργασιακή σχέση στο δημόσιο.

Σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζομένους να συμμετάσχουν μαζικά στην σημερινή κινητοποίηση καθώς και στη συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 το πρωί, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία

Στην απεργία της ΑΔΕΔΥ συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα υπουργεία, τα ασφαλιστικά ταμεία, τις εφορίες, τις πολεοδομίες, τους ΟΤΑ, καθώς και οι δικαστικοί υπάλληλοι.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ, ενώ λόγω της στάσης εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας από τις 10:00 έως τις 14:00 δεν θα πραγματοποιηθούν πτήσεις.

Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν και οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ. Τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς θα κυκλοφορήσουν κανονικά.

Λόγω της 24ωρης απεργίας, δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες για σήμερα εξετάσεις των υποψήφιων οδηγών (δικύκλων και αυτοκινήτων) στην περιοχή ευθύνης της Νομαρχίας Αθηνών. Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν τις επόμενες ημέρες μετά από συνεννόηση με τις κατά τόπους Διευθύνσεις Μεταφορών της Νομαρχίας.

Επιπλέον, όσα οχήματα είχε προγραμματιστεί να περάσουν από τεχνικό έλεγχο ΚΤΕΟ μπορούν να προσέρχονται στα ΚΤΕΟ μέχρι την Παρασκευή 29 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου