Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Την Πέμπτη η συζήτηση για τη νέα δικογραφία κατά Παυλίδη


5 Μαΐου 2009, 13:03
Την Πέμπτη το βράδυ θα συζητηθεί στην ολομέλεια της Βουλής η νέα πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής, που θα διερευνήσει τη δεύτερη δικογραφία, η οποία αφορά στον πρώην υπουργό Αιγαίου Αριστοτέλη Παυλίδη.

Πρόκειται για την υπόθεση της αποκαλούμενης άγονης γραμμής της Τήλου.

Σύμφωνα με την ειδική ημερήσια διάταξη που ανακοινώθηκε η συζήτηση και η λήψη απόφασης αφορά την πρόταση που κατέθεσαν 78 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης κατά το άρθρο 86 παρ. 3 του Συντάγματος, τα άρθρα 153 και επ. του Κανονισμού της Βουλής και το άρθρο 5 του ν. 3126/2003 «Ποινική ευθύνη των Υπουργών» για την ενδεχόμενη τέλεση, από τον πρώην υπουργό Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Αριστοτέλη Παυλίδη, του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος και της απιστίας, εκ της οποίας η περιουσιακή ζημία υπερβαίνει τα 15.000 ευρώ.

Μετά την κατάθεση της παραπάνω πρότασης του ΠΑΣΟΚ, στις 28 Απριλίου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος είχε δηλώσει ότι «εμείς δεν συμμετέχουμε σε καμία περίπτωση σε αυτή τη διαδικασία της μεθοδευμένης γελοιοποίησης της δικαιοσύνης και της πολιτικής ζωής του τόπου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου