Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Φουντώνει η προεκλογική μάχη κορυφής με κατά μέτωπο επιθέσεις Καραμανλή-Παπανδρέου


Το πρωί της Κυριακής σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από το κομματικό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα ανακοινώσει τη σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου του κυβερνώντος κόμματος.

Στο κομματικό σχεδιασμό της κυβέρνησης ενόψει των ευρωεκλογών της 7ης Ιουνίου προβλέπεται η σύγκλιση -πιθανότατα αύριο- του διευρυμένου Υπουργικού Συμβουλίου όπου ο πρωθυπουργός θα σηματοδοτήσει με την ομιλία του στους υπουργούς και στους υφυπουργούς την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Την Κυριακή πάντως θα κορυφωθεί και η αρχή της προεκλογικής κόντρας καθώς αναμένονται διπλές ομιλίες του Κώστα Καραμανλή στην Άρτα και του Γιώργου Παπανδρέου στην Πάτρα.

Στην πληροφορία ότι ο κ. Παπανδρέου θα μιλήσει αργά το απόγευμα της Κυριακής σε ανοικτή συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου Α' στην Πάτρα, το επιτελείο του πρωθυπουργού «απάντησε» με ανάλογο σχεδιασμό. Ο κ. Καραμανλής θα αντιπαρατεθεί, σε απευθείας μετάδοση από τα τηλεοπτικά δελτία των οκτώ με τον κ. Παπανδρέου με ομιλία του στο κλειστό γυμναστήριο της Άρτας

Στο Μέγαρο Μαξίμου και στη Ρηγίλλης αποφάσισαν ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στη σύγκριση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Η τηλεοπτική καμπάνια, της Νέας Δημοκρατίας θα έχει επιθετικά χαρακτηριστικά, ενώ μιλούν ανοικτά για το «κεφάλαιο Καραμανλή» σε μια εκλογική μάχη η οποία θεωρείται «στρατηγικής σημασίας» για την επόμενη ημέρα και τις εξελίξεις που μπορεί να υπάρξουν στη Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου