Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Νέα επίθεση Καραμανλή κατά του Γ.Παπανδρέου


10 Μαΐου 2009, 14:23
Σε νέα προσωπική επίθεση εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γ.Παπανδρέου προχώρησε από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, κατηγορώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «επενδύει στη σκανδαλολογία, την πόλωση, την παραπληροφόρηση».

«Ούτε μία στιγμή δεν σκεφτήκαμε να κρύψουμε την αλήθεια, να ωραιοποιήσουμε τα πράγματα. Οι μόνοι που δεν το αναγνωρίζουν είναι εκείνοι που βλέπουν την κρίση ως ευκαιρία για μικροκομματικά συμφέροντα» είπε ο κ. Καραμανλής κατά την ομιλία του στην Περιφερειακή Διάσκεψη της ΟΝΝΕΔ.

«Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δυσφημεί τη χώρα στο εξωτερικό, επιλέγει την ισοπέδωση, την άρνηση, το μηδενισμό. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ επενδύει στη σκανδαλολογία, την πόλωση, την παραπληροφόρηση. Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ στον κατήφορο, που επέλεξε. Χάρισμά του, αλλά δεν πάει άλλο. Δεν πρόκειται να κατέβουμε στο στίβο της παραπολιτικής. Είμαστε προσηλωμένοι στα μεγάλα κρίσιμα ζητήματα του τόπου» πρόσθεσε.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το κεντρικό εργοτάξιο του Μετρό της Θεσσαλονίκης και ενημερώθηκε για την πορεία του έργου. «Οι Θεσσαλονικείς, για πολλά χρόνια, Μετρό άκουγαν και Μετρό δεν έβλεπαν. Σήμερα το Μετρό της Θεσσαλονίκης δεν είναι πια λόγια. Γίνεται πραγματικότητα», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου