Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Μετά την μπόρα… πάρτε ομπρέλα για την παραλία


7 Μαΐου 2009, 11:15
Μπορεί να μας τρόμαξε ο καιρός με τη χθεσινή καταιγίδα, ωστόσο το Σαββατοκύριακο ο υδράργυρος θα σημειώσει… limit up, καθώς το θερμόμετρο θα δείξει μέχρι και 27 βαθμούς Κελσίου!

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται από το μεσημέρι και μετά να σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει έως τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή ο καιρός δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Ηλιοφάνεια θα υπάρχει σε όλη την Ελλάδα και μόνο στα ηπειρωτικά το απόγευμα μπορεί να αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, ενώ υπάρχει πιθανότητα για καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι εξασθενούν, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Καλοκαιρινό θα είναι το σκηνικό του καιρού το Σάββατο με το θερμόμετρο να… χτυπά κόκκινο, καθώς ο υδράργυρος θα αναρριχηθεί μέχρι και τους 27 βαθμούς. Μάλιστα οι πιο θαρραλέοι μπορείτε να προγραμματίσετε το πρώτο σας μπάνιο. Στα ορεινά βέβαια, ο καιρός θα είναι… ανοιξιάτικος, καθώς τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ και νοτιοανατολικά στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ.

Ίδιο θα είναι το σκηνικό και την Κυριακή, με την θερμοκρασία να βρίσκεται και πάλι σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου