Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

«Πικάντικες» φωτογραφίες γνωστής τραγουδίστριας διέρρευσαν στο διαδίκτυο






Όταν η 22χρονη σταρ της R&B μουσικής σκηνής Κέισι Βεντούρα έβγαζε μερικές ιδιαίτερα προσωπικές φωτογραφίες με το κινητό της τηλέφωνο στο σπίτι της, σίγουρα δε φανταζόταν ότι αυτές μια μέρα θα έκαναν το «γύρο» του κόσμου μέσω του διαδικτύου.

Η 22χρονη τραγουδίστρια που εικάζεται ότι συνδέεται ερωτικά με το διάσημο τραγουδιστή και παραγωγό της ραπ μουσικής, Σον «Diddy» Κομπς, γνώρισε μεγάλη επιτυχία με το κομμάτι «Me & U», το οποίο έφτασε στο Top10 των βρετανικών charts.

Η Κέισι είπε τη γνώμη της για τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο δημοφιλή διαδικτυακό τόπο κοινωνικής δικτύωσης «twitter». Ισχυρίστηκε πως κάποιοι «εισέβαλαν» ηλεκτρονικά στον προσωπικό της υπολογιστή και έκλεψαν τις προσωπικές της φωτογραφίες.

Μάλιστα, η 22χρονη έγραψε ότι αυτό που έκαναν οι άγνωστοι είναι λάθος και «διαβολικό», ενώ προέτρεψε τους πάντες να μην κάνουν ότι σοκάρονται σαν να μην έχουν ξαναδεί γυναικείο στήθος.

Το τελευταίο σχόλιο της Κέισι Βεντούρα όμως, έκανε πολλούς να αναρωτηθούν πόσο «τυχαία» ήταν η διαρροή της φωτογραφίας στο διαδίκτυο.

Η 22χρονη προκάλεσε την έκπληξη πολλών, όταν επιχείρησε ένα πολύ εκκεντρικό κούρεμα, ξυρίζοντας τα μαλλιά από το μισό της κεφάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου