Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Στην τηλεόραση ψάχνει το δίκιο του ο Μπερλουσκόνι


6 Μαΐου 2009, 16:31
Ο Ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, εξακολουθεί να υπερασπίζεται τον εαυτό του, υποστηρίζοντας ότι η συζυγός του, Βερόνικα Λάριο -η οποία ανακοίνωσε, μέσω των εφημερίδων, ότι θα του ζητήσει διαζύγιο- παραπλανήθηκε από τον Τύπο.

Συμμετέχοντας, χθες βράδυ, στην εκπομπή του καναλιού Rai Uno «Porta a Porta», ο «Καβαλιέρε» δήλωσε ότι αγαπά «ειλικρινώς» τη σύζυγό του, αλλά σε ό,τι αφορά τη διαπροσωπική τους σχέση, δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες. Πρόσθεσε, όμως, πως «νομίζω ότι όποιος έχει αναλάβει δημόσια καθήκοντα, μπορεί να δεχθεί να συνεχίσει μια έγγαμη σχέση, μόνον αν το έταιρον ήμισυ παραδεχθεί δημοσίως ότι οι κατηγορίες, που εξαπέλυσε, βασίζονταν σε ψεύδη και ότι επρόκειτο για λανθασμένη εκτίμηση».

Επιπλέον, ο Σ. Μπερλουσκόνι υποστήριξε ότι τα φυλλάδια της Αριστεράς εξακολουθούν να τον πλήττουν «με πρωτοφανή εμμονή» και ότι «δεν είναι τυχαίο πως το γράμμα της Βερόνικα Λάριο εστάλη στην εφημερίδα "Λα Ρεπούμπλικα". Ο δε παραλήπτης του γράμματος, επίσης κάθε άλλο παρά τυχαίος είναι».

Ο Ιταλός πρωθυπουργός υποστήριξε στο δημοσιογράφο Μπρούνο Βέσπα πως δεν αληθεύει ότι δεν οργάνωσε ποτέ γιορτές για την ενηλικίωση των παιδιών του και μάλιστα, για τα 18α γενέθλια της κόρης του, Μπάρμπαρα, κάλυψε ο ίδιος -όπως τόνισε- όλο το κόστος της γιορτής, που οργανώθηκε στο Λας Βέγκας, και στην οποία οι καλεσμένοι είχαν μεταμφιεσθεί με κουστούμια της βενετσιάνικης αριστοκρατίας του 18ου αι.

Σε ό,τι αφορά τις φήμες περί σχέσης του με τη 18χρονη Λετίτσια Νοέμι (στο πάρτυ της οποίας φωτογραφήθηκε, πρόσφατα ο Μπερλουσκόνι), ο «μίστερ TV», έκανε σαφές ότι «αν υπήρχε κάτι πικάντικο και απαγορευμένο, δεν θα ήμουν τόσο τρελός να πάω σε μια γιορτή γεμάτη φωτογράφους, σε ένα ραντεβού, που είχε, ουσιαστικά, δημόσιο χαρακτήρα. Γι αυτό δεχθηκα να φωτογραφηθώ με εκατοντάδες ανθρώπους, από τους συγγενείς της Λετίτσια έως και τους μάγειρες του μαγαζιού».

Τέλος, ο αρχηγός ιταλικής κυβέρνησης, δήλωσε βέβαιος πως «δεν πρόκειται να μειωθεί η εμπιστοσύνη των καθολικών ψηφοφόρων, που στη μεγάλη τους πλειοψηφία, νιώθουν να εκπροσωπούνται από τις αξίες και τις θέσεις της κεντροδεξιάς παράταξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου