Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

"Ερευνες για τον ληστή της ΕΤΕ Γαργαλιάνων"


"Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονταν, μέχρι αργά χθες το βράδυ, οι έρευνες για το ληστή της Εθνικής Τράπεζας Γαργαλιάνων που έφυγε με λεία 12.805 ευρώ.
Ο δράστης, που "χτύπησε" το μεσημέρι της Δευτέρας, είναι σχεδόν βέβαιο πως είναι Ελληνας...
Η έρευνα ωστόσο επικεντρώνεται σε κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της μαύρης μοτοσυκλέτας μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε, όπως κάποιο πιθανό χτύπημα ή η απουσία του ενός φαναριού, που προκύπτουν από μαρτυρίες.
Παρά την άμεση κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων από τα πρώτα κιόλας λεπτά της ληστείας δε στάθηκε δυνατό να βρεθεί κάποιο στοιχείο που εγγυάται άμεσο αποτέλεσμα.

Ερευνήθηκαν πολλά πιθανά σημεία όπου ο ληστής θα μπορούσε να έχει εγκαταλείψει τη ......

μοτοσυκλέτα του, στην περίπτωση που αυτή είναι κλεμμένη. Προσαγωγές υπόπτων έγιναν από τις πρώτες ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων που όμως περιορίστηκαν στην εξακρίβωση των στοιχείων τους.
Περιπολικά όλων των Τμημάτων της Δυτικής Μεσσηνίας με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ, της ομάδας "Ζ" και άλλων δυνάμεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης "χτένισαν" από τα πρώτα λεπτά την περιοχή.

Δεν εντόπισαν όμως ίχνη του ληστή, που πιθανότατα κατευθύνθηκε προς Φιλιατρά, γνωρίζοντας -ή έχοντας βολιδοσκοπήσει- πολύ καλά την περιοχή."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου