Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

"Τρελάνετε τους φίλους και τους συναδέλφους σας"



"Ο Κύρος Γρανάζης έγινε κομπιουτεράς και αποφάσισε να συνεργαστεί με το blog μας ! Στην πρώτη του εμφάνιση μάς δείχνει πώς να τρελλάνουμε φίλους και γνωστούς με ένα απλό usb καλώδιο. Το θέμα δεν θα λέγαμε ότι απευθύνεται σε...

αρχάριους χρήστες, ωστόσο αξίζει να το δημοσιεύσουμε γιατί έχει πλάκα. Φανταστείτε την αντίδραση όσον δουν να βάζετε μέσα στη θύρα USB κάτι που να μοιάζει με κομμένο-κατεστραμμένο καλώδιο USB και παρ' όλα αυτά εσείς να δουλεύετε κανονικά! Τα μόνα πράγματα που θα χρειαστείτε είναι ένα καλώδιο USB , ένα πολύ λεπτό USB drive, ένα κοπίδι και λίγη εποξική κόλλα. Πάμε να δούμε λοιπόν τι θα κάνουμε.

Παίρνουμε ένα πολύ λεπτό usb stick όπως αυτό των παρακάτω εικόνων.

Με κάποιο τρόπο (συνήθως με ένα κοπίδι) προσπαθούμε να αφαιρέσουμε το πλαστικό περίβλημα και να κρατήσουμε μόνο το ηλεκτρονικό μέρος του stick.Η κίνηση αυτή θέλει πολλή προσοχή για να μην τραυματίσουμε κάποιο τσιπάκι. Αφού το κάνουμε αυτό , έχουμε στα χέρια μας μόνο το ηλεκτρονικό μέρος του stick όπως φαίνεται και παρακάτω.

Στη συνέχεια παίρνουμε το καλώδιο usb και με ένα κοπίδι σκίζουμε στο σημείο που δείχνουν οι παρακάτω εικόνες. Προσοχή, δεν το σκίζουμε όλο.

Αφού ολοκληρώσουμε και το προηγούμενο βήμα, προσπαθούμε με ένα λεπτό κατσαβίδι να αφαιρέσουμε ένα μικρό μεταλλικό κάλυμμα που υπάρχει στο βύσμα. Δείτε τις παρακάτω εικόνες για να καταλάβετε.

Αφαιρούμε ότι υπάρχει μέσα στο μεταλλικό περίβλημα και το αφήνουμε μόνο του όπως φαίνεται παρακάτω.

Στη συνέχεια τοποθετούμε στο κενό σημείο το ηλεκτρονικό μέρος του stick και το σπρώχνουμε μέσα μέχρι να έρθει στην ίδια ευθεία με το άκρο του περιβλήματος.

Τέλος, βάζουμε κόλλα στο σημείο που δείχνει η παρακάτω εικόνα και πιέζουμε για να κολλήσουμε τα δύο κομμάτια που σκίσαμε πριν. Κόλλα μπορούμε να βάλουμε και στα άκρα των πλαστικών για να κολλήσουν καλύτερα.

Αφού τα τελειώσουμε και αυτό το βήμα, απλά περιμένουμε να στεγνώσει η κόλλα και κόβουμε το καλώδιο ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι σαν αυτό στην επόμενη εικόνα!

Ας μας πει τώρα κάποιος ότι δεν θα ψάρωνε αν έβλεπε έναν φίλο του να δουλεύει έχοντας στον υπολογιστή του ένα τέτοιο καλώδιο..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου