Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Παραιτήθηκε ο Χ. Βερελής




8 Μαΐου 2009, 14:04
Κεραυνός εν αιθρία στο ΠΑΣΟΚ με την παραίτηση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Χρίστου Βερελή.

Ο κ. Βερελής από χθες είχε εκφράσει έντονο προβληματισμό με την εξέλιξη της υπόθεσης με την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ΜΑΝ και την οσμή σκανδάλου, που έχουν λάβει οι συμβάσεις που υπέγραψε η γερμανική εταιρία, για προμήθεια οχημάτων από το 2000 έως το 2002, μεταξύ άλλων και με τον ΗΛΠΑΠ.

Η εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση φαίνεται ότι προκαλεί την παραίτηση του κ. Βερελή, αν και μέχρι τη στιγμή της "μεγάλης απόφασης" τίποτε δεν προδίκαζε αυτήν την πολιτική κίνηση του πρώην υπουργού.

Ενώπιων δημοσιογράφων δήλωσε ότι με την παραίτησή του επιθυμεί να γίνει "καταλύτης στην πολιτική ζωή της χώρας".

Όπως είπε, "η πολιτική ζωή έχει σήμερα μια νοσηρότητα. Υπάρχει στη χώρα μια κατάσταση, η οποία έχει οδηγήσει σε πολλές πληγές παντού".

Ο πρώην υπουργός εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση, με την οποία τονίζει ότι στην απόφασή του αυτή παίζει σημαντικό ρόλο η σκανδαλολογία των τελευταίων ημερών.

"Τα σκάνδαλα βαραίνουν τον τόπο και η πολιτική πλέον δεν εμπνέει τους Έλληνες", τονίζει μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός Χρίστος Βερελής.

Η γραπτή δήλωση παραίτησης του κ. Βερελή καταλήγει, μεταξύ άλλων, με τη φράση: "Δεν ανήκω στη σχολή που λέει μην παραιτείσαι ποτέ. Δεν φεύγω από αδυναμία, φεύγω από μεγάλη θέληση".

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση της παραίτησης του Χρίστου Βερελή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου