Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

ΛΑΟΣ: Προβοκάτσια σε βάρος μας στην ψηφοφορία Παυλίδη


6 Μαΐου 2009, 13:43
Απάντηση στις επιθέσεις, που δέχτηκε για τη στάση του κόμματός του στη μυστική ψηφοφορία για την υπόθεση Παυλίδη, έδωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δέχθηκε τα πυρά κυβερνητικών βουλευτών, αλλά και από μερίδα του Τύπου, για το γεγονός ότι κατά την προχθεσινή διαδικασία στη Βουλή τα ψηφοδέλτια παραδόθηκαν σφραγισμένα στους βουλευτές του ΛΑΟΣ, οι οποίοι απλά τα έριξαν στην κάλπη. Τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ σταύρωσε ο Μάκης Βορίδης, ο Βαΐτσης Αποστολάτος έκλεισε τους φακέλους και ακολούθως ο ίδιος ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης τους έδωσε στους βουλευτές του.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μίλησε ευθέως για στημένη προβοκάτσια σε βάρος του ΛΑΟΣ, στο θέμα των σφραγισμένων φακέλων κατά την ψηφοφορία για την παραπομπή του Αριστοτέλη Παυλίδη.

«Μία τάση της ΝΔ έχει δύο λόγους να είναι εκνευρισμένη. Πρώτον, με την απόφασή μας για παραπομπή της, χαλάσαμε τους σχεδιασμούς, και εν συνεχεία, με την επιβεβαιωμένη διαδικασία της ψήφου μας, απεκαλύφθη η ανταρσία της. Έπρεπε σαν καλά παιδιά να επιτρέψουμε να περάσει η στημένη προβοκάτσια εις βάρος μας. Αν ο κ. Καραμανλής δεν συμμαζέψει τις εσωτερικές του «ακρότητες», έχει να περάσει πολλές δύσκολες νύχτες, σαν της περασμένης Δευτέρας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραταζαφέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου