Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Δεν βλέπουν διαρροές, ούτε διπλές εκλογές, βουλευτές της ΝΔ


4 Μαΐου 2009, 11:14
Ανεξάρτητα της έκβασης που θα έχει η μυστική κρίσιμη ψηφοφορία για τον Αριστοτέλη Παυλίδη, η Νέα Δημοκρατία δεν σύρεται και δεν μπορεί να συρθεί σε διπλές εκλογές, καθώς έχει τη δεδηλωμένη.

Αυτή είναι η τοποθέτηση του βουλευτή και πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Θανάση Γιαννόπουλου, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM ξεκαθάρισε ότι δεν βλέπει διπλές εκλογές και αποσύνδεσε την προτίμηση των πολιτών για θέματα που αφορούν την Ελλάδα της Ευρώπης από την εσωτερική επικαιρότητα.

Κατά τον βουλευτή της συγκυβέρνησης στο νομό Φθιώτιδας, το πιο σωστό θα ήταν να παραιτηθεί ο κ. Παυλίδης, αν και όπως τόνισε δεν είναι σε θέση να προτρέψει τον συνάδελφό του να παραιτηθεί.

Ο κ. Γιαννόπουλος, που άφησε να εννοηθεί ότι το πόρισμα των συναδέλφων του της Νέας Δημοκρατίας… δεν τον καλύπτει, επισήμανε ότι ο αριθμός των ενδεχόμενων λευκών θα είναι πολιτικό μήνυμα για την κυβέρνηση.

Καλαντζής: Δεν θα υπάρξουν διαρροές

Απέκλεισε κάθε πιθανότητα, να υπάρξουν διαρροές από το κυβερνητικό στρατόπεδο κατά την μυστική ψηφοφορία στη Βουλή για την υπόθεση Παυλίδη, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Καλαντζής μιλώντας στον Real FM.

«Δεν έχω πειστεί από τα στοιχεία που υπάρχουν για την ενοχή του Παυλίδη» επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Καλαντζής.

Σχετικά με την πρόταση να παραιτηθεί ο κ. Παυλίδης, ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ εξήγησε ότι η παραίτηση είναι αναγκαία για να μην αφεθεί ομίχλη πάνω στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Συνέδεσε δε την παραίτηση Παυλίδη με την αντίστοιχη παραίτηση Ρουσόπουλου από την κυβέρνηση. Όπως είπε ο κ. Καλαντζής, τότε ο υπουργός Επικρατείας είχε παραιτηθεί άδικα, καθώς δεν είχε αποδεχτεί ότι ο κ. Ρουσόπουλος είχε σχέση με το σκάνδαλο Βατοπεδίου.

Το ίδιο πρέπει να γίνει και τώρα, σημείωσε ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου