Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Απάντηση απο τον κ. Τριανταφυλλόπουλου για όσους τον αμφισβητούν


"Με αφορμή συνεχιζόμενα αναρτούμενα σχόλια σε διάφορα blogs,πάντα από αγνώστους, που έχουν στο επίκεντρό τους τον Υποψήφιο Βουλευτή Αχαίας Ν.Δ Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο και τη συνεργασία του στο Υπουργείο Παιδείας, ως εντεταλμένος Σύμβουλος του Υπουργού σε θέματα δημοσιότητας και προβολής στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγραμμάτων... της Ε.Ε, από το Πολιτικό Γραφείο του στην Πάτρα, είναι ανάγκη να αναφερθούν τα εξής:

"Σκοπίμως και ανεπιτυχώς επιχειρούν κάποιοι- ενίοτε και ανορθόγραφοι προκλητικά - πιθανά εμπλεκόμενοι πολιτικά και στην εκλογική περιφέρεια της Αχαίας, αν όχι κομπλεξικοί και αγνοούντες παντελώς την επαγγλματική και πολιτική πορεία αντίστοιχα του κ. Τριανταφυλλόπουλου,να τον πλήξουν με ψεύδη, εύκολα συμπεράσματα και αναλήθειες.

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος έχοντας καταρτιστεί στην επικοινωνία και τα ΜΜΕ, όταν στην Ελλάδα δεν υπήρχαν σπουδές επ'αυτών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, αλλά σε δύο από τα καλύτερα, στις αρχές της δεκαετίας του '90 Ιδιωτικά Κολέγια - επουδενί ΙΕΚ - (με Διευθυντή Σπουδών τον σημερινό Υφυπουργό Παιδείας κ. Ανδ.Λυκουρέντζο και καθηγητές σημερινούς υπουργούς ή και καθηγητές πανεπιστημίων) και έχοντας μία 15ετή επαγγελματική πορεία σε ΜΜΕ της Αχαίας,από απλός ρεπόρτερ μέχρι Γενικός Διευθυντής Περιφερειακού Τηλεοπτικού Σταθμού και πολλά άλλα που κάποιοι παραλείπουν τα αναγνώσουν στο Βιογραφικό του ή θεωρούν εύκολα για έναν αυτοδημιούργητο δημοσιογράφο, πολιτεύετεαι από το 2004 έως και σήμερα επιτυχώς και με πρωτοφανή άνοδο.
Στις εκλογές του 2007 υπετριαπλασίασε τους σταυρούς προτίμησης από 6.600 σε 21.000 περίπου, αποτέλεσμα του αγώνα του και ουχί ως γόνος κάποιας πολιτικής οικογένειας ή κομματικής στήριξης, μένοντας εκτός Βουλής για ελάχιστους σταυρούς προτίμησης.
Αν αυτό ενοχλεί κάποιους εν όψει των επόμενων εθνικών εκλογών...αφήνεται ασχολίαστο!
Η επιλογή του από τον κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο τόσο στο Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης όσο και στο Παιδείας, πέραν του ότι αφορά τον ίδιο τον υπουργό, σχετίζεται πάντα με θέματα επικοινωνίας και πολιτικής διαχείρισης ζητημάτων σε σχετικούς Τομείς των υπουργείων, που μόνο περιθώρια για βόλεμα και παχηλούς μισθούς δεν αφήνουν.
Αν κάποιοι θεωρούν πως στην πολιτική και τη διοίκηση εν γένει, ο Πανεπιστημιακός τίτλος(όποιος κι αν είναι αυτός)είναι το κλειδί, θα μπορούσαν κάλλιστα να δικιμάσουν την τύχη τους στα κοινά και κατά συνέπεια την κρίση του κόσμου τις ικανότητές τους στην καθημερινή διαχείριση προβλημάτων με ανοιχτή κριτική και βέβαια την αποτελεσματικότητά τους για όσα κάνουν, στο δημόσιο βίο.
Ο τόπος έχει ανάγκη από χρήσιμους, εργατικούς, τίμιους, βιοπαλαιστές και καθαρούς πολιτικούς ή δημόσιους λειτουργούς κι όχι απαράιτητα, μόνο και στείρα, από καθηγητές, φαρμακοποιούς, δικηγόρους, Πολιτικούς Μηχανικούς και άλλους τιτλούχους.(Οι ειδικότητες δεν αναφέρονται επικριττικά προς τους κλάδους αυτούς, αλλά ως σαν παράδειγμα).
Οι τίτλοι είαι πολύ καλοί και αν μη τι άλλο πολύτιμοι.Είδαμε διαχρονικά τις αποδόσεις σπουδαγμένων πολιτικών ή golden boy.!Επίσης στην πολιτική ελάχιστοι είναι σε υπουργεία πάντα με γνώμονα τις σπουδές τους! Τότε θα είχαμε πάντα γιατρούς Υπουργούς Υγείας, Συγκοινωνιολόγους στο Υπ. Μεταφορών.Ή θα λέγαμε τι δουλειά έχει ένας γιατρός στο Υπ. Τουρισμού ή ένας Διπλωμάτης στο Υπ. Υγείας,όπως για παράδειγμα οι σημερινοί αν και καθ'όλα άξιοι και παραγωγικοί.Όταν λοιπόν κάποιοι τίτλοι κατέχονται από ανίκανους στη σκέψη και στη διάθεση συνεισφοράς, ! τότε ίσως είναι καλύτεροι ακόμα και οι απόφοιτοι Δημοτικού ή Γυμνασίου. Εδώ ταιριάζει το...όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!"."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου