Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Αίτηση διαζυγίου υπέβαλε η σύζυγος του Μπερλουσκόνι


3 Μαΐου 2009, 14:54
Τη λήξη της συμβίωσής της με τον πρωθυπουργό της Ιταλίας φέρεται να επιθυμεί η Βερόνικα Λάριο, η οποία εξουσιοδότησε το δικηγόρο της να εκκινήσει τις διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου, όπως δημοσίευσαν τα τοπικά ΜΜΕ.

Την περασμένη εβδομάδα, η Λάριο «έβγαλε» στο φως της δημοσιότητας την αντιπαράθεσή της με το σύζυγό της, για τις αμφιλεγόμενες επιλογές του, αναφορικά με τις νεαρές γυναίκες που είχε αρχικά επιλέξει να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του κόμματός του για τις επικείμενες ευρωεκλογές.

Φάνηκε επίσης πολύ ενοχλημένη από τα δημοσιεύματα που αποκάλυψαν την επίσκεψη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε πάρτι γενεθλίων μιας 18χρονης στη Νάπολι.

Το τελευταίο περιστατικό φαίνεται πως «ξεχείλισε» το ποτήρι για τη Βερόνικα Λάριο, η οποία επιβεβαίωσε με δηλώσεις της σε ιταλική εφημερίδα ότι η πορεία του γάμου της είναι πλέον δεδομένη, αφού, όπως είπε, δεν μπορεί να είναι με έναν άντρα που ενδιαφέρεται για έφηβες.

Η Λάριο φέρεται να τηλεφώνησε στο δικηγόρο της ανήμερα της Πρωτομαγιάς, ζητώντας του να επιληφθεί των νομικών θεμάτων του διαζυγίου.


Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η Βερόνικα Λάριο παντρεύτηκαν το Δεκέμβριο του 1990 και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά, την Μπάρμπαρα, την Ελεονόρα και το Λουίτζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου