Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

"Αν πάρει την πρωτιά ο Ρουβάς στην Eurovision ...αύξηση άνω του 15% στα τιμολόγια τηε ΔΕΗ;"



"Αν βγει πρώτος ο Ρουβάς στην Eurovision σχεδιάζεται να εκτοξευθούν στα ύψη τα τιμολόγια της ΔΕΗ λόγω της ΕΡΤ. Υπολογίζεται για αύξηση άνω του 15% στα τιμολόγια τηε ΔΕΗ μιας και το Κρατικό μας Κανάλι είναι ΥΠΕΡ-ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟ μετά από τη καμπάνια που έκανε και κάνει για τον γνωστό τραγουδιστή...
Δεν είναι τυχαίο που η ΕΡΤ με λύσα και μανία προωθεί τον τραγουδιστή για την πρώτη θέση. Πίσω από τους παράγοντες αυτής κρύβεται ένας ολόκληρος μηχανισμός που θα καρπωθεί εκατοντάδες εκατομυρίων Ευρώ. Και δεν μιλάμε μόνο για τον Ρουβά που εκτιμάται ότι θα λάβει πάνω από δύο εκατομύρια. Μιλάμε και για πάρα πολλούς άλλους παρατρεχάμενους.
Τα έξοδα από την πρωτιά του δεν θα σταματήσουν εδώ. Να υπολογιστούν και αυτά που θα δημιουργηθούν από την διαργάνωση στην Ελλάδα κατά την επόμενη χρονιά (τις μίζες, τα φρου-φρου, τα αρώμα κλπ).
Ας το σκεφθούν καλά οι νέοι μας που έχουν εκστασιασθεί εξαιτίας της προπαγάνδας όλων των τηλεοπτικών σταθμών το τι χρέη προς την ΔΕΗ και ΕΡΤ τους περιμένουν. Και όχι μόνον αυτούς αλλά και τους γονείς τους. Εκτός και αν οι περισσότεροι από αυτούς είναι πλούσιοι, βολεμένοι και καθόλου δεν τους νοιάξει όταν δούν τις επόμενες μέρες τα τιμολόγια της ΔΕΗ παραφουσκωμένα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου