Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

"Kακοποιούσε σεξουαλικά το σκυλί του για 5 χρόνια"


"1.5 εκατομμύριο δολλάρια εγγύηση πρέπει να δώσει ο ''άντρας'' που κακοποιούσε σεξουαλικά το σκυλί του για 5 χρόνια!

Ενας 20χρονος ''άντρας'',ο Brandon Vongthongthrip,πίστευε ότι ήταν διασκεδαστικό να μοιράζει στο Ιντερνετ φωτογραφίες και video του όπου φαινόταν να κακοποιεί σεξουαλικά το σκύλο του,ένα 8χρονο Red Nose Πιτ Μπουλ,με το όνομα Ρόκυ...


Αμφιβάλλουμε ότι το βρίσκει και τώρα διασκεδαστικό.Κατηγορείται για 400 αδικήματα,εκ των οποίων 200 είναι για επιδεινωθείσα κακοποίση ζώου και κρατείται με εγγύηση που έχει οριστεί στο 1.5 εκ.δολλάρια!

''Αυτός ο τύπος είχε ποστάρει φωτογραφίες του,μαζί με το σκύλο του, όπου έκανε άσχημα πράγματα'',είπε ο Αστυνόμος Mike LeDuc.

Οι αρχές έμαθαν για την εγκληματική δραστηριότητα του Vongthongthrip όταν ένας ανώμυμος κάλεσε ερευνητές της Oregon Humane Society.
Mέσω μιας συνέντευξης,ο Vongthongthrip παραδέχτηκε ότι κακοποίησε το Ρόκυ πάνω από 400 φορές.Αυτή η κακοποίηση κράτησε πάνω από 5 χρόνια. Ο Ρόκυ απομακρύνθηκε από τον ΕΛΕΓΧΟ ΖΩΩΝ της κομητείας Multnomah και θα υποβληθεί σε εξέταση και θεραπεία για τις πληγές του τις προσεχείς ημέρες. Ο Vongthongthrip δεν είχε προηγούμενο εγκληματικό ή ψυχιατρικό ιστορικό και μέχρι την κράτηση του ζούσε με τη μητέρα του και την αρραβωνιαστικιά του!

Δεν υπάρχει τίποτα να πούμε..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου