Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Με τζιπ Lada Niva εμφανίστηκε στο Σότσι ο Βλάντιμιρ Πούτιν



Με ένα τζιπ Lada Niva εμφανίστηκε ο Ρώσος πρωθυπουργός, Βλάντιμιρ Πούτιν στις συνομιλίες που έγιναν στην κατοικία του στο θέρετρο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας, για τον αγωγό φυσικού αερίου South Stream. Η εμφάνιστη του Ρώσου πρωθυπουργού με τέτοιο αυτοκίνητο θεωρείται ως προσπάθεια ενίσχυσης της ρωσικής αυτοκινητοβιομηχανίας...

Ο Πούτιν οδήγησε ο ίδιος το τζιπ, που έχει χρώματα παραλλαγής, λέγοντας μάλιστα ότι είναι η πρώτη φορά που το οδηγεί και ίσως πάει με αυτό για ψάρεμα. Ο Ρώσος πρωθυπουργός δεν αποκάλυψε την τιμή που αγόρασε το τζιπ, αλλά είπε στους δημοσιογράφους ότι το συγκεκριμένο μοντέλο πωλείται στην αγορά και μπορεί εύκολα κάποιος να μάθει την τιμή του.

Ο Πούτιν είχε δηλώσει το Μάρτιο στους εργαζόμενους στην AvtoVAZ, στην οποία το 25% των μετοχών ανήκουν στη γαλλική Renault, ότι είχε αγοράσει ένα αυτοκίνητο Niva, που κατασκευάζεται από την AvtoVAZ.

Η εμφάνιση του Ρώσου πρωθυπουργού με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει και συμβολική αξία, καθώς ο ίδιος εμφανίζεται με ένα Niva την ώρα που άλλα μέλη του υπουργικού συμβουλίου κυκλοφορούν με ακριβά μοντέλα της Mercedes και της Porsche .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου