Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Mεγάλο πρόστιμο στον Ράφικ Τζιμπούρ


Με πρόστιμο 20.000 ευρώ θα τιμωρηθεί ο Ράφικ Τζιμπούρ για το επεισόδιο που είχε στην προχθεσινή προπόνηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός μίλησε με τον Νίκο Θανόπουλο και έδειξε σημάδια μετάνοιας, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ είναι πάνω από όλα...

Σήμερα ήταν η μέρα της απολογίας του Ράφικ Τζιμπούρ για το επεισόδιο που είχε στην προχθεσινή προπόνηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και μίλησε με τον Νίκο Θανόπουλο, στον οποίο ανέφερε το πως έχουν τα πράγματα και που οφείλονται τα ξεσπάσματα του, ενώ εν συνεχεία έδειξε να μετανιώνει για αυτή την συμπεριφορά τονίζοντας ότι η ομάδα είναι πάνω από όλους.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης του έκανε αυστηρές συστάσεις και του επέβαλε πρόστιμο 20.000 ευρώ. Από εδώ και στο εξής, ο παίκτης θα τεθεί στην διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος θα είναι αυτός που θα κρίνει το πότε θα ξαναμπεί σε πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.

Αγοράζει Σορεντίνο η Κίεβο

Ένα απρόσμενο δώρο είναι έτοιμη να δεχθεί η ΑΕΚ, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα. Η Κίεβο, ομάδα στην οποία αγωνίζεται δανεικός ο Στέφανο Σορεντίνο είναι έτοιμη να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του Ιταλού γκολκίπερ και να αγοράσει τα δικαιώματα του από την Ένωση. Αν τελικά επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο στα ταμεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ θα μπει ένα ποσό της τάξης των 800.000 ευρώ, που την δεδομένη στιγμή μοιάζει απόλυτα ικανοποιητικό για να προχωρήσουν κάποιες μεταγραφικές κινήσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Χωρίς Καφέ και Ενσαλίβα

Μειώθηκαν τα προβλήματα για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς σε σχέση με την χθεσινή προπόνηση χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν συνεχίζει να πονοκεφαλιάζει για τις πολλές απουσίες που έχει, ενόψει του πρώτου αγώνα των πλέι οφ με την Λάρισα. Το σημερινό πρόγραμμα δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν οι Παντελής Καφές και Ταμαντανί Ενσαλίβα, οι οποίο έκαναν ατομικό πρόγραμμα με την συμμετοχή τους στο κυριακάτικο παιχνίδι να ξεκαθαρίζει αύριο.

Τον ίδιο δρόμο βέβαια ακολούθησαν και οι Σωτήρης Κυργιάκος και Παναγιώτης Λαγός, που ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Σχετικά με τον Χουανφράν, ο Ισπανός πήρε σήμερα εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο.

*H προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη στις 17.00 και θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου