Κυριακή 3 Μαΐου 2009

"Τι παίζει με τα MULTIRAMA;"


"Η μετοχη της εισηγμενης Μουλτιραμα συμφεροντων Π.Γερμανου αποφασισε να κανει δημοσια προταση στα 2.23 ευρω.......που σημαινει οτι οποιος ειχε παρει μετοχες της εταιρειας που ευρεως διαφημιζοτανε σαν απο τισ ποιο ελπιδοφορες και με μεγαλες προοπτικες εταιρειες με περιπου σαραντα καταστηματα σε Ελλαδα και...

εξωτερικο σε τιμες πολυ υψηλοτερες απο αυτην την εξευτελιστικη μεχρι τα 13 ευρω που ειχε φτασει και οταν ειχε πουληθει ποσοστο στον εφοπλιστη Ρεστη στα 9 ευρω και οταν ολοι μιλουσαν για μετοχη διαμαντι εντεχνως και με πολυ λιγα κομματια-εμπορευσιμοτητα-φορτωσαν μετοχες στο ποπολο και τωρα στα 2.23 ευρω τουσ καλουν να τις δωσουν πισω θελοντας και μη!
Αντι να αφησουν την μετοχη να αναπνευση με ελαχιστα κομματια την σκοτωσαν εγκλωβισαν μεσα κοσμο και κοσμακη και τωρα......φερτε τα πισω κοροιδα......σας την πουλησαμε 9 σας την παιρνουμε 2.23!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πολλα οικονομικα σαιτ χλευασαν την καινουρια....ντριπλα του Π.Γερμανου που δειχνη να αγνοει καθε κανονα!!!!!!!
Και καλα αυτος αλλα δεν βρισκεται καποιος να τον σταματηση εστω να ρωτησει ποιος ο λογος εξοδου απο το ταμπλο.
Την εβαλες κυριε τοτε που ειχες αναγκη τα λεφτα του κοσμακη και τωρα που σε βοηθησαν οι συγκυριες-βλ.κριση-τους πετας 2.23 στα μουτρα και την κανεις?
Γιατι ποιος ο λογος?Για να κονομησουν οι ιδιοι πιθανον πουλωντας την εκτος ταμπλο σε τιμη πολυ μεγαλυτερη σιγουρα πανω απο 9 ευρω!!!!!!!!!και βαζοντας ολα τα λεφτα στην τσεπη?Υπαρχει περιπτωση ο Ρεστης να αγορασε στα 9 και να πουλησε στα 2.23!!!!!!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου