Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Τo UNIVERSAL CHANNEL αποκλειστικά στο CONN-X TV


Στις 7 Μαΐου 2009 ξεκινά η συνεργασία του ΟΤΕ με το NBC Universal Global Networks, όπως ανακοινώθηκε σε σημερινή συνέντευξη τύπου. Ο ΟΤΕ φέρνει στην Ελλάδα για πρώτη φορά αποκλειστικά για τους συνδρομητές του conn-x TV, το Universal Channel, ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια του NBC Universal Global Networks.

Καθημερινά θα προβάλλονται ταινίες blockbuster, όπως The Day after Tomorrow με πρωταγωνιστές τους Dennis Quaid και Jake Gyllenhaal. Επίσης, οι τελευταίοι κύκλοι επεισοδίων σειρών που κάνουν πρεμιέρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όπως: το reality “Flipping Out”, οι κωμικές σειρές Nurse Jackie και Μy Name is Earl, οι σειρές του NBC 30 Rock και Office, η βραβευμένη με ΕΜΜΥ σειρά Malcolm in the Middle, η επιτυχημένη σειρά στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης “Law & Order” καθώς και η σειρά “Eureka”, που έχει κάνει πάταγο στην Αμερική, κ.α.

Το conn-x TV διατίθεται ήδη σε 17 μεγάλες πόλεις (Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Ρόδος, Νάξος, Κως, Θύρα, Σύρος, Κατερίνη, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη), ενώ, σταδιακά μέσα στο 2009, θα διατεθεί σε όλες τις πρωτεύουσες νομών. Η σύνδεση που απαιτείται για να έχει κάποιος conn-x TV είναι conn-x στα 8 ή 24 Mbps. Οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν περισσότερα για την υπηρεσία στο site conn-xTV και να παραγγείλουν το conn-x TV με ένα τηλεφώνημα στο 134, ή με μια επίσκεψη στο oteshop, ή στα καταστήματα ΟΤΕSHOP και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

ΞΕΚΙΝΑ H ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΟΤΕ - NBC UNIVERSAL GLOBAL NETWORKS

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ UNIVERSAL CHANNEL ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤO CONN-X TV


Αθήνα, 5 Μαΐου 2009 – Στις 7 Μαΐου 2009 ξεκινά η συνεργασία του ΟΤΕ με το NBC Universal Global Networks, όπως ανακοινώθηκε σε σημερινή συνέντευξη τύπου. Ο ΟΤΕ φέρνει στην Ελλάδα για πρώτη φορά αποκλειστικά για τους συνδρομητές του conn-x TV, το Universal Channel, ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια του NBC Universal Global Networks.

Με αφορμή την έναρξη της αποκλειστικής συνεργασίας του conn-x TV με το Universal Channel, ο κ. Πάνος Σαραντόπουλος – Γενικός Διευθυντής Οικιακών Πελατών ΟΤΕ, δήλωσε: «Η συγκεκριμένη συνεργασία μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού συμβάλλει σημαντικά στην επιτυχία της προσπάθειάς μας. Έτσι, με το conn-x TV, οι τεχνολογικές καινοτομίες, που μπορούμε να προσφέρουμε ως ΟΤΕ, γίνονται το όχημα για την παροχή πλούσιου περιεχομένου προς όλα τα κοινά. Με την προσθήκη του Universal Channel αποκλειστικά στο conn-x TV, καινούριες για την Ελλάδα αλλά διάσημες στην Αμερική και την Δυτική Ευρώπη, επιτυχημένες και πολυβραβευμένες σειρές έρχονται κοντά μας. Αποτελεί δέσμευσή μας ότι το περιεχόμενο του conn-x TV διαρκώς θα διευρύνεται και οι ευχάριστες εκπλήξεις θα συνεχιστούν».

Ο κ. Francois Roux, Γενικός Διευθυντής ΕΜΕΑ, NBC Universal Global Networks σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που το Universal Channel έρχεται σε μια αγορά τόσο σημαντική όσο η Ελλάδα, σε συνεργασία με τον ΟΤΕ μια διεθνούς φήμης εταιρεία με ηγετική παρουσία στις τηλεπικοινωνίες στη Ν.Α. Ευρώπη. Το Universal Channel υπόσχεται μια νέα εποχή ψυχαγωγίας για τους Έλληνες τηλεθεατές, οι οποίοι είμαι βέβαιος ότι θα απολαύσουν την ποικιλία των προγραμμάτων μας. Είναι ένα σημαντικό βήμα στα σχέδιά μας για ανάπτυξη στην Ευρώπη, μια περιοχή που δίνουμε προτεραιότητα και όπου επιθυμούμε τα διεθνή εμπορικά σήματά μας να έχουν σημαντική παρουσία».

Από τις 7 Μαΐου οι συνδρομητές του conn-x TV θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το πρόγραμμα του Universal Channel, που απαρτίζεται από Hollywood blockbusters και πολυβραβευμένες σειρές από διανομείς όπως: Universal Studios, 20th Century Fox Film Corporation και CBS Paramount. Τα προγράμματα με τα οποία το Universal Channel ξεκινά την μετάδοσή του στην Ελλάδα έχουν ξεπεράσει τις 200 διακρίσεις.

Καθημερινά θα προβάλλονται ταινίες blockbuster, όπως The Day after Tomorrow με πρωταγωνιστές τους Dennis Quaid και Jake Gyllenhaal. Επίσης, οι τελευταίοι κύκλοι επεισοδίων σειρών που κάνουν πρεμιέρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όπως: το reality “Flipping Out”, οι κωμικές σειρές Nurse Jackie και Μy Name is Earl, οι σειρές του NBC 30 Rock και Office, η βραβευμένη με ΕΜΜΥ σειρά Malcolm in the Middle, η επιτυχημένη σειρά στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης “Law & Order” καθώς και η σειρά “Eureka”, που έχει κάνει πάταγο στην Αμερική, κ.α.

Το NBC Universal Networks ανήκει στην NBC Universal μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των μέσων μαζικής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Τα διάφορα κανάλια του NBC Global Networks παρακολουθούν περισσότερα από 130 εκατομμύρια νοικοκυριά στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική, Αυστραλία, Λατινική Αμερική και Ασία.

Το Universal Channel έρχεται να προστεθεί στα 40 τηλεοπτικά κανάλια του conn-x TV και στις υπηρεσίες FilmExpress και FilmClub. Οι συνδρομητές του conn-x TV μέσα σε ένα εύχρηστο εικονικό περιβάλλον μπορούν με τις υπηρεσίες video on demand, FilmExpress και FilmClub, να επιλέξουν ανά πάσα στιγμή τί θα δουν και πότε, άμεσα χωρίς να περιμένουν να «κατέβει» κάποιο video και χωρίς διακοπές για διαφημίσεις.

Το conn-x TV διατίθεται ήδη σε 17 μεγάλες πόλεις (Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Ρόδος, Νάξος, Κως, Θύρα, Σύρος, Κατερίνη, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη), ενώ, σταδιακά μέσα στο 2009, θα διατεθεί σε όλες τις πρωτεύουσες νομών. Η σύνδεση που απαιτείται για να έχει κάποιος conn-x TV είναι conn-x στα 8 ή 24 Mbps.
Οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν περισσότερα για την υπηρεσία στο site www.conn-xTV.gr και να παραγγείλουν το conn-x TV με ένα τηλεφώνημα στο 134, ή με μια επίσκεψη στο www.oteshop.gr, ή στα καταστήματα ΟΤΕSHOP και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
Tο conn-x TV ήρθε για να δημιουργήσει νέα δεδομένα στον τρόπο που βλέπουμε τηλεόραση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου