Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

"Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο…"


"Άρχισε να ξεπουλάει τα υπάρχοντα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο, εν όψει της μετακόμισης του στην Ισπανία και την Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, φαίνεται να πουλάει σε τιμές ευκαιρίας για να καταφέρει να ξεφορτωθεί μία Bentley Continental GT Speed, αξίας 114.950 λιρών, μία...

Porsche 911 Carrera 2 Tiptronic S, αξίας 69.995 λιρών και μία Mercedes C220CDI, αξίας 10.795 λιρών.

Φαίνεται μάλιστα πως το κατάστημα που έχει αναλάβει την πώληση των τριών αυτοκινήτων του πορτογάλου σταρ τα διαφημίζει ως «μία ευκαιρία να αποκτήσετε τα πολυπόθητα αυτοκίνητα του πιο ακριβοπληρωμένου ποδοσφαιριστή του πλανήτη». Ο διάσημος Cristiano, θα αποχωριστεί τα τρία αυτοκίνητά του, καθώς είναι δεξιοτίμονα και δεν ταιριάζουν στο… μαδριλένικο περιβάλλον.

Επιπλέον, σύμφωνα με άτομα του φιλικού του περιβάλλοντος, ενδέχεται να ξεφορτωθεί και την αξίας τεσσάρων εκατομμυρίων έπαυλή του, που βρίσκεται στο Alderley Edge, του Cheshire, ενώ μυστήριο παραμένει τι θα γίνει με τις γεμάτες από πανάκριβα ρούχα ντουλάπες του. Αν ήξερε τι σκοτούρες έβαζε στο κεφάλι του, ενδεχομένως να αναθεωρούσε την απόφασή του να μεταγραφεί στην Ισπανία."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου