Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Τους πρόδωσε το... τατουάζ



30 Απριλίου 2009, 20:19
Η παρατηρητικότητα μιας νεαρής υπαλλήλου στις Σέρρες, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο αλλοδαποί διαρρήκτες, που μέρα μεσημέρι, άνοιγαν τις πόρτες διαμερισμάτων σε πολυκατοικίες στο κέντρο της πόλης.
Οι δύο αλλοδαποί είχαν διαρρήξει το προηγούμενο διάστημα πολλά διαμερίσματα, αρπάζοντας χρήματα, κοσμήματα ακόμη και ρούχα, από το εσωτερικό τους. Επέλεγαν να… χτυπήσουν σε ώρες που απουσίαζαν οι ιδιοκτήτες ή οι ένοικοι στις δουλειές τους, σπάζοντας τις κλειδαριές και αντικαθιστώντας τες, ώστε ακόμη και αν αυτοί επέστρεφαν, να μην μπορούν να ανοίξουν την πόρτα και να έχουν χρόνο να διαφύγουν.
Πριν από μερικές μέρες, μετά από τη διάρρηξη ενός διαμερίσματος, γειτόνισσα περιέγραψε στον ιδιοκτήτη του, τα χαρακτηριστικά ενός ατόμου, που κινούνταν περίεργα στην είσοδο της συγκεκριμένης πολυκατοικίας. Αυτό που της είχε κάνει εντύπωση, ήταν το τατουάζ, που είχε στο λαιμό του.
Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, που έπεσε θύμα των αετονύχηδων, περιέγραψε το περιστατικό και τα χαρακτηριστικά του νεαρού με το τατουάζ σε μια φίλη του. Η 25χρονη συγκράτησε την εικόνα και κυρίως το τατουάζ που έμοιαζε με αστερία στο λαιμό του νεαρού. Σήμερα το μεσημέρι έπεσε συμπτωματικά επάνω του, στην οδό Βενιζέλου.
Η νεαρή παρατήρησε τις κινήσεις δύο ατόμων, εκ των οποίων ο ένας είχε ένα τατουάζ. Μπήκαν σε μια πολυκατοικία και βγήκαν μετά από λίγη ώρα, κρατώντας στα χέρια τους ρούχα και άλλα αντικείμενα. Τα έβαλαν μέσα σε σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια μπήκαν σε άλλη πολυκατοικία.
Χωρίς να χάσει στιγμή, ειδοποίησε με το κινητό της την Αστυνομία, που μέσα σε λίγα λεπτά έφθασε στο σημείο και συνέλαβε τους θρασύτατους διαρρήκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου