Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Το YouTube σε ρόλο… μαιευτήρα



30 Απριλίου 2009, 21:41
Όταν η 28χρονη Τζο Στήβενς ένιωσε τους πόνους της γέννας στο σπίτι της στην Κορνουάλη της Μ. Βρετανίας, ήταν πολύ αργά για να τη μεταφέρει ο σύζυγός της στο μαιευτήριο.
Ευτυχώς και για τους δύο, που είναι γονείς άλλων τριών παιδιών, ο 28χρονος σύζυγος της Τζο, Μαρκ, είχε ενημερωθεί ενδελεχώς για τις περιπτώσεις τοκετού εκτός νοσοκομείου από το ίντερνετ.
Εκεί, ο Μαρκ που είναι αεροναυπηγός στο επάγγελμα, είχε ψάξει στη μηχανή αναζήτησης Google τι πρέπει να κάνει κανείς για να ξεγεννήσει μια έγκυο.
Είχε δει λοιπόν μερικά videos που έδειχναν «λεπτομέρειες» για τη συγκεκριμένη περίπτωση στη γνωστή ιστοσελίδα YouTube.
Το απίστευτο είναι ότι όλα αυτά τα έκανε λίγες ώρες πριν «σπάσουν» τα νερά της Τζο, κάτι που συνέβη στις 02:00 τα ξημερώματα τοπική ώρα της 21ης Μαρτίου.
Αν και το ζευγάρι είχε κανονίσει να έρθει μια μαία από το κοντινό νοσοκομείο, όταν πήραν τηλέφωνο, έμαθαν ότι δεν υπήρχε καμία διαθέσιμη εκείνη τη στιγμή.
Η Τζο δεν άντεξε και έπεσε στο πάτωμα, έτοιμη να γεννήσει. Ο Μαρκ γονάτισε μπροστά της και μετά από δύο λεπτά έφεραν με επιτυχία στον κόσμο το τέταρτο παιδί τους, χρησιμοποιώντας κάποιες από τις τεχνικές που έμαθε ο Μαρκ στο διαδίκτυο.
Το απίστευτο είναι ότι από την αναστάτωση στο σπίτι, ξύπνησε η μεγαλύτερη από τις τρεις κόρες του ζευγαριού, η οποία κάθισε δίπλα στους γονείς της και παρακολούθησε τον τοκετό από κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου