Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Έκαναν σεξ στον κήπο κάστρου της βασίλισσας Ελισάβετ





30 Απριλίου 2009, 19:09
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι τουρίστες που περιηγούνταν στο εσωτερικό του κάστρου του Γουίντσορ στη Μ. Βρετανία, όταν κοιτάζοντας έξω από τα παράθυρα τους εντυπωσιακούς βασιλικούς κήπους, είδαν ένα ζευγάρι να κάνει σεξ σε κοινή θέα πάνω στο γκαζόν.
Μάλιστα, το σημείο που διάλεξαν ο άντρας και η γυναίκα, οι οποίοι ήταν περίπου 30 ετών, για να εκφραστούν όπως στην κρεβατοκάμαρά τους ήταν ορατό από τα ξενοδοχεία, τα μπαρ και τα μαγαζιά που βρίσκονται περιμετρικά του κήπου.
Αρκετοί Ιάπωνες τουρίστες άδραξαν την «ευκαιρία» και από τα παράθυρα του κάστρου κατέγραψαν με τις κάμερές τους το ζευγάρι για περισσότερο από 20 λεπτά, πριν τους συλλάβουν οι φύλακες.
Η Αστυνομία περιέγραψε τους δύο νέους ως «αξιοσέβαστα άτομα με αξιοσέβαστες εργασίες», οι οποίοι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ, όταν προέβησαν στην ενέργεια αυτή.
Το απίστευτο είναι ότι η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ βρισκόταν μέσα στο κάστρο, όταν συνέβη το περιστατικό, αλλά τα προσωπικά της διαμερίσματα είναι πολύ μακριά από εκείνα που είναι προσβάσιμα στους τουρίστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου