Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Επείγουσα εκκένωση του Κογκρέσου στις ΗΠΑ





24 Απριλίου 2009, 20:49
Η παραβίαση του εναέριου χώρου της Ουάσινγκτον από ένα μικρό αεροσκάφος αναστάτωσε τους υπεύθυνους ασφαλείας του Κογκρέσου, οι οποίοι αποφάσισαν την άμεση εκκένωση του κτιρίου, καθώς και ενός τμήματος του Λευκού Οίκου.
Άνδρες των Μυστικών Υπηρεσιών διέταξαν όσους βρίσκονταν στο βόρειο κήπο του Λευκού Οίκου να μπουν μέσα στο κτίριο, ενώ δύο πολεμικά αεροσκάφη τύπου F-16 και δύο ελικόπτερα της Ακτοφυλακής "σηκώθηκαν" άμεσα για να αναχαιτίσουν το αεροσκάφος.
Ο «συναγερμός» έληξε ύστερα από δέκα λεπτά και οι γερουσιαστές που συνεδρίαζαν στο Κογκρέσο, επέστρεψαν για να συνεχίσουν τις εργασίες τους.
Το περιστατικό συνέβη, όταν ο πιλότος του μικρού αεροσκάφους υπάκουσε στην εντολή να αλλάξει πορεία, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.
Μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, έχουν ληφθεί πρόσθετα μέτρα για την προστασία του εναέριου χώρου πάνω από την αμερικανική πρωτεύουσα.

2 σχόλια:

  1. Χρειάζεται επειγόντως ένα δάνειο; Ψάχνετε για μια φθηνή, γρήγορη και εύκολη δάνειο για τις επιχειρήσεις; Δεν ανησυχούν περισσότερο, επειδή μπορούμε να σας προσφέρουμε το ποσό του δανείου που χρειάζεστε. επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω e-mail: cashcityloanlender@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρειάζεστε επειγόντως ένα δάνειο για να βελτιώσει την επιχείρησή σας, να ενημερώσετε το εσωτερικό του διαμερίσματός σας, το σπίτι, κτίριο, κλπ ή για έργα ή για άλλους λόγους, αλλά δυστυχώς η τράπεζα σας ρωτήσω για τις συνθήκες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν με. Εάν έχετε ένα εισόδημα που μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα να πληρώσει για τις μηνιαίες δόσεις, μπορούμε να βοηθήσουμε για να σας με ένα καλό επιτόκιο. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail? equifinancials@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή