Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Παγκόσμιο Ινστιτούτο Οικονομίας: Να δοθούν άμεσα τα χρήματα της G20 στο ΔΝΤ



14 Απριλίου 2009, 09:22
Να διοχετεύσουν το συντομότερο δυνατόν στα ταμεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου τα ποσά που υποσχέθηκαν πως θα διαθέσουν στον τραπεζικό τομέα, κάλεσε τις χώρες της G-20 το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Οικονομίας (IIF).
Οι χώρες της G-20, κατά τη Σύνοδο Κορυφής του Λονδίνου στις αρχές Απριλίου, δεσμεύτηκαν να τονώσουν την ρευστότητα του ΔΝΤ με τουλάχιστον 1,1 τρισεκατομμύρια δολάρια.
Για το IIF «το άμεσο ζήτημα» στην παρούσα χρηματοοικονομική κρίση είναι να γνωρίζουν «πώς θα διατεθούν το ταχύτερο οι πόροι για τους οποίους δεσμεύθηκε η G20, ιδίως εκεί όπου είναι αναγκαία μία κοινοβουλευτική ψηφοφορία σε εθνικό επίπεδο για να εκταμιευθούν τα κονδύλια».«Μόνον όταν υπάρχουν στα ταμεία του ΔΝΤ τα χρήματα αυτά θα μπορέσει εκείνο να προσφέρει μία έγκαιρη και σημαντική αρωγή στις αναδυόμενες οικονομίες, οι οποίες επλήγησαν σκληρά από μία κρίση, η οποία ξεκίνησε από αλλού», τονίζει το ΙΙF.

1 σχόλιο:

  1. Γεια σε όλους,

    Το όνομά μου είναι η κα Μόνικα Roland. Ζω στο Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο και είμαι μια ευτυχισμένη γυναίκα του σήμερα; και i είπε τον εαυτό μου ότι κάθε δανειστή που διασώζουν μου οικογένεια από την κακή κατάσταση μας, θα ήθελα να αναφερθώ κάθε πρόσωπο που ψάχνει για το δάνειο με τον ίδιο, μου έδωσε την ευτυχία για μένα και την οικογένειά μου, είχε ανάγκη από ένα δάνειο των $ 250,000.00 σε
    αρχίσετε τη ζωή μου όλη, όπως εγώ είμαι ένα ενιαίο
    Η μητέρα με 3 παιδιά που γνώρισα αυτό ειλικρινής και Ο ΘΕΟΣ
    φοβούμενοι δανειστής δανείου άνθρωπο που να με βοηθήσει με ένα δάνειο των $ 250,000.00 δολάρια ΗΠΑ, είναι ένας θεός
    φοβούνται τον άνθρωπο, αν είστε στην ανάγκη του δανείου και
    θα εξοφλήσει το δάνειο παρακαλούμε επικοινωνήστε
    αυτόν να του πω ότι είναι η κα Μόνικα Roland ότι
    σας παραπέμψει σε αυτόν. επικοινωνήστε Mr.James Bone
    μέσω e-mail: (easyloans03@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή