Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Mεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ που εξουδετέρωσε χειροβομβίδα πάνω σε...δέντρο μετά από 67 χρόνια


Μια χειροβομβίδα βρήκε την Τετάρτη κυνηγός, κρεμασμένη σε δένδρο σε χωράφι στο ριζοβούνι του όρους Αιγάλεω στη Χώρα του δήμου Νέστορος. Χθές το μεσημέρι πήγαν οι πυροτεχνουργοί και την εξουδετέρωσαν. Εκτιμάται ότι...η χειροβομβίδα, είναι στην περιοχή από την εποχή του Β Παγκοσμίου πολέμου καθώς ήταν κατασκευασμένη το 1942.

3 σχόλια:

  1. Ένα USB stick είναι εύκολο να αρχειοθετηθούν. Η USBarchive © μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε έναν τυπικό φάκελο για την αρχειοθέτηση. Πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν ήδη το αρχείο USB. Τα δεδομένα καταλόγου, οι πληροφορίες, εταιρικές παρουσιάσεις μπορούν να αποθηκευτούν στο USB stick. Το USB είναι ένα νέο αρχείο του Στέμματος. www.usb-archiv.de Η ανάπτυξη είναι επίπεδη, το μέγεθος μιας καρτ-ποστάλ και να εκτυπώσετε ολόκληρη την επιφάνεια εκτυπώσιμη 4γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η USBarchive © Blog είναι μια δικτυακή πύλη με πληροφορίες για την USBarchive ©, με τα πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες της, τις δοκιμές και τις ευκαιρίες να επεκτείνει το επικοινωνιακό κανάλι διαφήμισης. USB Archiv Το γραφείο χωρίς χαρτί δεν έχει εκτελεστεί. Τώρα έρχεται το χωρίς χαρτί κατάλογο, το οποίο πρέπει να χειριστεί τα εύκαμπτα κατά τη χρήση του, αλλά και σωματικά για κατάθεση σε ένα πραγματικό φάκελο. USB Archiv English Οι επιλογές εκτύπωσης είναι απεριόριστα υλικά είναι σήμερα το πλαστικό. HM BLue

    ΑπάντησηΔιαγραφή