Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας για σήμερα Κυριακή 17.5.09


Αλλαγή θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Κυριακή σε πολλές περιοχές της χώρας με καταιγίδες στα Βορειοδυτικά και στην Μακεδονία . Ομίχλες θα σχηματιστούν τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και στα Νότια. Οι άνεμοι γενικά θα φτάσουν τα 5 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Πιο αναλυτικά για σήμερα Κυριακή προβλέπονται στην Ήπειρο και στην Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται αρχικά καλός καιρός αλλά στην Ανατ. Στερεά στην Εύβοια και στα νησιά του κεντρικού και νότιου Αιγαίου αναμένονται από το μεσημέρι και μετά λίγες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 5 Beaufort ενώ στο Ιόνιο από ίδιες διευθύνσεις θα φτάσουν τοπικά και τα 4 Beaufort. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση θα φτάσει στα Βόρεια τους 29 βαθμούς στα Κεντρικά και στα Δυτικά θα φτάσει τους 30 βαθμούς ενώ στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα φτάσει τους 27 βαθμούς.

Για την Αττική αρχικά προβλέπεται αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι και μετά θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές Οι άνεμοι από βορειοανατολικές διευθύνσεις θα φτάσουν τα 4 Beaufort και η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 3ο βαθμούς.

Για την Θεσσαλονίκη αναμένουμε τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους πιο αυξημένες με λίγες βροχές κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι τους 29 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου