Τρίτη, 19 Μαΐου 2009

"Γιατί βρίζει το Σάκη ο Πουνέντης"


"Είπε ο Σάκης Ρουβάς πως έχει αρκετό αίμα για όποιον θέλει να τον κατασπαράξει, και φαίνεται πως ο μουσικός παραγωγός του Ρυθμού 9,49 και υπεύθυνος της Heaven music έσπευσε να τον "στολίσει" όσο περισσότερο μπορεί. Ο Πουνέντης μέσα από...
την προσωπική σελίδα του στο Facebook λέει ό,τι χειρότερο μπορεί για τον Ρουβά. Στο στάτους του έβαλε μετά το τέλος της χτεσινής βραδιάς "Μας είχαν τρελλάνει τόσες εβδομάδες με την πρωτιά... να δω με τι μούτρα θα γυρίσουν πίσω" και το ακόμα πιο αισχρό σχόλιο του που παραθ'ετω και παρακάτω και ευχαριστώ τη φίλη που μας το έστειλε και γράφει ο ίδιος τα εξής: "ο Σάκης δεν ήταν καλός. Στα 40 σου δεν σκίζεις μπλουζάκια ούτε ποντάρεις μόνο στο χαμόγελο. Αν δεν ήταν καλό το τραγούδι γιατί το είπε; Και γιατί έκανε δηλώσεις ότι θα πάρει την πρώτη θέση. Πολύ έπαρση".
Τώρα ως Κατίνα αναρωτιέμαι για τη στάση του Πουνέντη. Κατέχει ένα πόστο στη μουσική βιομηχανία που δεν του επιτρέπει να λέει με τόσο κακεντρεχή τρόπο την άποψή του για το Ρουβά. Μήπως δεν πήγε στη Heaven ο Σάκης και τσαντίστηκε ο Μάκης; Τι θα σούρει από την αυριανή πρωινή εκπομπή του θέλω να ακούσω!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου