Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας για αύριο Τρίτη 12.5.09


Ζεστός θα παραμείνει ο καιρός αύριο σε ολόκληρη την χώρα με λίγες και πάλι καταιγίδες στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι γενικά το πολύ να φτάσουν τα 4 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί και αύριο σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Πιο αναλυτικά για αύριο Τρίτη σχεδόν αίθριος θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη την χώρα με τοπικές καταιγίδες στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από Βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 4 Beaufort ενώ στο Ιόνιο από ίδιες διευθύνσεις θα φτάσουν τα 4 Beaufort. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει και νέα μικρή άνοδο και θα φτάσει στα Βόρεια τους 28 βαθμούς στα Κεντρικά και στα Δυτικά θα φτάσει τους 31 βαθμούς ενώ στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα φτάσει τους 27 βαθμούς.

Για την Αττική γενικά αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις το μεσημέρι. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις θα φτάσουν τα 4 Beaufort και η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 30 βαθμούς.

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με νεφώσεις τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς διαφόρων διευθύνσεων και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου