Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας για αύριο Δευτέρα 4.5.09


Βροχές και καταιγίδες αναμένουμε να εκδηλωθούν αύριο Δευτέρα σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα. Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα στα Ανατολικά και στα Νότια διαμερίσματα της χώρας. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν πουθενά τα 6 Beaufort και η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Πιο αναλυτικά βροχές και τοπικά έντονες καταιγίδες θα σημειωθούν αύριο σε ολόκληρη την χώρα. Τα φαινόμενα τα Δυτικά και Βόρεια θα εξασθενήσουν από τις βραδυνές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν παντού από Βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν στο Αιγαίο τα 6 Beaufort και στο Ιόνιο τα 5 Beaufort. H θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Βόρεια Ελλάδα από 9 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα από 12 έως 19 βαθμούς στην Δυτική Ελλάδα από 13 έως 19 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 12 έως 19 βαθμούς.

Για την Αττική προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα φαίνονται να είναι περισσότερα τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς.

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές κυρίως από τις απογευματινές ώρες και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου