Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

ΚΟΜΜΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΚΟΙΝΩΣ ΣΤΡΑΓΓΑΔΙΑ!!!


Καλωσήρθατε στο Κόμμα μας
Το κόμμα μας φιλοδοξεί να ταράξει τα νερά στην Πατρίδα μας. Έχουμε σκοπό να πούμε για πρώτη φορά την αλήθεια στο Λαό και να προτείνουμε βιώσιμες λύσεις για τις γενιές που έρχονται. Δεν θα μιλήσουμε την ξύλινη γλώσσα των κόκκινων, μαύρων, πράσινων, μπλέ.
Είμαστε ένα κόμμα που αντιστοιχεί στο άκυρο και λευκό ψηφοδέλτιο.
Τώρα πια μπορείτε να εκφραστείτε χωρίς να πάει η ψήφος σας χαμένη.
Δεν έχουμε φιλοδοξία να κυβερνήσουμε, αλλά να τα πούμε "χύμα και τσουβαλάτα".
Ξέρουμε ότι θα γίνουμε αντιπαθείς σε πολλούς, αλλά όπως μας γεμίζουν με άχρηστες ξύλινες πολιτικές απόψεις τόσα χρόνια, ήρθε και η σειρά μας να τους τα πούμε κατά πρόσωπο.
Δεν θα κατεβάσουμε βουλευτές σε κάθε πόλη αλλά μόνο μία ή έναν γενικό γραμματέα που θα εκπροσωπεί τις θέσεις μας. Αν βγάλουμε παραπάνω από ένα βουλευτή θα προτείνουμε άξιους ανθρώπους να μας εκπροσωπήσουν, από όλα τα κοινωνικά στρώματα. (Με προϋπογεγραμένες τις παραιτήσεις τους σε περίπτωση που προκαλέσουν την ελάχιστη κοινωνική δυσφορία). Στις θέσεις αυτές μπορεί να διοριστεί ο καθένας, είτε ένας απλός ψαράς, είτε ένας καθηγητής πανεπιστημίου, αρκεί να είναι έντιμος και ηθικός.
Εμείς που βιώσαμε και βιώνουμε την καταστροφή, μπορούμε να προτείνουμε με πιο καθαρό μυαλό από τους υπόλοιπους που βιώνουν τώρα το πρόβλημα, ξεκάθαρες λύσεις και χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας.
Επιδιώκουμε, επίσης, την πραγματική καταμέτρηση των κατεστραμμένων Ελλήνων, ώστε να μην μπορούν να παρουσιάζουν νοθευμένα στοιχεία.
Η χρεωκοπία του λαού δεν είναι μόνο οικονομική αλλά και ηθική. Αυτό πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει! Μόνο αν ληφθούν δραστικά μέτρα μπορεί η χώρα να βγει από το τέλμα και να ανακάμψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου