Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Ηρεμήστε και οργανωθείτε, όλοι θα πάρετε...


Τι συμβαίνει ρε αδέρφια;
Θα το κλείσετε το "μαγαζάκι"; Πού νομίζετε ότι είστε, στο αμπελοχώραφο του πατέρα σας;

Τι είναι αυτά που διαβάζω στην τοπική "ΓΝΩΜΗ" της Άρτας;

"Η «κόντρα» του αντιδημάρχου Θανάση Βαϊτση με το δήμαρχο Πάνο Οικονομίδη είναι δεδομένη και όσοι έχουν γνώση του χώρου του δημαρχείου, κάνουν λόγο για «Λευκή απεργία» του αντιδημάρχου. Δεν είναι καθημερινά στην θέση του και τα προβλήματα που ανακύπτουν και στην λειτουργία του Δήμου είναι πολλά.
Αιτία της «κόντρας», όπως λένε, είναι η τακτική του δημάρχου να τον υπερβαίνει σε διάφορες περιπτώσεις και φυσικά το «μπέρδεμα» των αρμοδιοτήτων με άλλον αντιδήμαρχο, ο οποίος δείχνει υπερδραστήριος. Η τακτική του έτερου αντιδημάρχου, που φαίνεται να έχει και την κάλυψη του δημάρχου, είναι το γεγονός που μάλλον ενόχλησε περισσότερο τον κ. Βαϊτση.
Όμως, όπως και νάχουν τα πράγματα, ο Θανάσης Βαϊτσης είναι εκ των πιο δραστήριων δημοτικών συμβούλων και αντιδημάρχων και για αντιπαραθέσεις άνευ ουσίας είναι κρίμα να τον στερείται ο Δήμος και οι δημότες να στερούνται τις υπηρεσίες του, που σε πολλές περιπτώσεις αποδείχτηκαν ιδιαίτερα χρήσιμες.
Αυτή η περίπτωση πάντως, όπως και άλλα περιστατικά, δεν μπορεί παρά να δείχνουν την εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει η δημοτική αρχή.
Και το λέμε αυτό, όχι για να εκμεταλλευτούμε το πρόβλημα, κάνοντας αντιπολίτευση, αλλά για την ίδια την πορεία του Δήμου και την πορεία αντιμετώπισης των προβλημάτων των δημοτών. Όσο η διάλυση βαθαίνει, τόσο τα προβλήματα θα πολλαπλασιάζονται και αυτό δεν είναι καθόλου καλό."

Κάτι γίνεται εκεί στο Δημαρχείο με τους Αντί.
Προχτές άλλο, σήμερα αυτό...
Τι συμβαίνει;
Πάντως στο ποδόσφαιρο, όταν υπάρχουν γκρίνιες στα αποδυτήρια και διαρροές στον Τύπο υπάρχουν και η ομάδα "σέρνεται" στο γήπεδο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου