Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Τους περιμένουν με κορμούς!


Μια από τις χειρότερες σεζόν στην ιστορία του διανύει ο Ερυθρός Αστέρας και το αποκορύφωμα ήταν ο αποκλεισμός από τα ημιτελικά του κυπέλλου. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να περάσουν το εμπόδιο της άσημης, Σεβόγνιο (ομάδα Β' κατηγορίας)... αποχαιρέτησαν τον θεσμό και μόνο αν βρεθούν στην 3η θέση θα πάρουν το εισιτήριο για την Ευρώπη. Τα δυσκολότερα πάντως περιμένουν τους παίκτες, αφού δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής από την πόλη... Οι οπαδοί περιμένουν με άγριες διαθέσεις στα... δάση την ομάδα!

Πολύ δύσκολες ώρες περνά ο Ερυθρός Αστέρας, αφού στην κακή πορεία της ομάδας, στα οικονομικά προβλήματα ήρθε να προστεθεί και ο αποκλεισμός – σοκ από την ομάδα Β' κατηγορίας, Σεβόγνιο με 2-1. Κάπου εκεί το ποτήρι για τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα ξεχείλισε και σε καμία περίπτωση δεν άντεξαν τη... ντροπή. Οργισμένοι οπαδοί του συλλόγου περίμεναν με απειλητικές διαθέσεις την αποστολή και μάλιστα βρισκόντουσαν διασκορπισμένοι κατά μήκους του δρόμου προς το Βελιγράδι, μέσα σε δάση με ξύλα, αλλά και στα αυτοκίνητά τους. Ακόμα και εμπόδια στο δρόμο προσπάθησαν να βάλουν για να μην υπάρξει τρόπος διαφυγής. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούσαν να τους απωθήσουν κάνοντας το κλίμα πολύ άσχημο. Μάλιστα, αρκετοί είναι οι οπαδοί που περιμένουν την ομάδα στο Βελιγράδι και ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί τι θα συμβεί.

Στα πρόσωπα που δέχθηκαν πολλές βολές συγκαταλέγεται και ο Ίλια Ίβιτς, αφού του χρεώνουν τις κακές μεταγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου