Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Κατεδάφιση αυθαιρέτων στο Αττικό Άλσος


14 Μαΐου 2009, 18:22
Ανέλαβαν δράση οι μπουλντόζες στο Αττικό Άλσος και την Τετάρτη κατεδάφισαν τα αυθαίρετα κτίσματα του αναψυκτήριου «Zepellin».

Το γεγονός αυτό ήταν η κατάληξη ενός σκληρού δικαστικού αγώνα με τους ενοικιαστές, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Υπερνομαρχίας, η οποία κατόρθωσε να αποβάλλει τον ενοικιαστή που είχε επεκτείνει αυθαίρετα τις εγκαταστάσεις του αναψυκτηρίου.

Η υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς, Ντίνα Μπέη, κατά τη διάρκεια της κατεδάφισης δήλωσε: «Εγγυώμαι ότι η Υπερνομαρχία θα θέσει αυστηρότατους όρους στην ανοικτή δημοπρασία ώστε να αποκλειστούν αυθαίρετες κατασκευές από τον νέο ενοικιαστή… Τις προσεχείς μέρες θα δημοσιοποιηθεί η προκήρυξη της ανοικτής δημοπρασίας και στο διαδίκτυο, ενώ παράλληλα θα κοινοποιηθεί και στα Επιμελητήρια με σκοπό την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων. Να σημειωθεί ότι παράλληλα με την ανακαίνιση και δημοπράτηση του αναψυκτηρίου θα προχωρήσει και η ανάπλαση του Αττικού Άλσους και ειδικότερα των αθλητικών χώρων (γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ και τένις) προκειμένου να γίνουν προσιτά στους κατοίκους του Λεκανοπεδίου και τους αθλητικούς συλλόγους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου