Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Εκτροπή κυκλοφορίας στην εθνική οδό Τρίπολης- Σπάρτης, λόγω εργασιών


Με απόφαση του αστυνομικού διευθυντή Αρκαδίας απαγορεύεται αύριο, από τις 7 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα η κυκλοφορία των οχημάτων στην ισόπεδη διάβαση της σιδηροδρομικής γραμμής, που βρίσκεται στην είσοδο της Τρίπολης και στη διασταύρωση των λεωφ. Σπάρτης - λεωφ. ΟΗΕ - λεωφ. Αλεξάνδρου Σούτσου - Γρηγόρη Λαμπράκη... προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες στη διάβαση από τον Εθνικό Διαχειριστή Σιδηροδρομικής Υποδομής.

Για τις ώρες διακοπής της κυκλοφορίας τα οχήματα που θα κατευθύνονται από Σπάρτη προς Τρίπολη θα εκτρέπονται στον κόμβο Σπάρτης του νέου αυτοκινητοδρόμου Αθηνών-Τρίπολης στο ρεύμα προς Αθήνα και θα εισέρχονται στην Τρίπολη μέσω του κόμβου Ναυπλίου στον αυτοκινητόδρομο.

Τα αυτοκίνητα που κινούνται από Τρίπολη προς Σπάρτη από τις λεωφ. ΟΗΕ και Γρ. Λαμπράκη θα εκτρέπονται στην Αλ. Σούτσου και στη συνέχεια μέσω της οδού Ναυπλίου θα μπαίνουν στον αυτοκινητόδρομο στο ρεύμα προς Καλαμάτα και θα ακολουθούν τη διαδρομή μέσω του Κόμβου Σπάρτης.

Εξάλλου, από τις 2 αύριο τα ξημερώματα ως τις 5 το πρωί θα είναι κλειστή για την εκτέλεση έργων αναβάθμισης η σήραγγα Αρτεμισίου στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης και η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Τρίπολης - Άργους από τον κόμβο Στέρνας ως τον κόμβο Ναυπλίου κι αντίστροφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου