Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Παρεούλα ήταν ο Πάγκαλος με τον Αλογοσκούφη



ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ

"Μολις γυρισα απο το μεγαρο μουσικης απο μια εκπληκτικη παρασταση της Βασιλικης συμφωνικης του Αμστερνταμ.
Πολυ ασχημη εντυπωση μου εκανε η πολυ χαρωπη παρεουλα του Παγκαλου με τον Αλογοσκουφη που καθονταν στην πρωτη σειρα του διακεκριμενου θεωρειου. αυτη η παρεουλα αποτελουνατν απο τον Αλογοσκουφη και τη συζυγο του , τον Παγκαλο και ενα...
φιλο του, τον Βαρβιτσιωτη (πρεσβυτερο) και τη συζυγο του. 2 σειρες πιο πισω βρισκοταν ο Μιχαλης σταθοπουλος πρωην υπουργος δικαιοσυνης πασοκ με τη συζυγο του. αντι να μιλισει με τον <συντροφο του κομματος του> οχι μονο μιλαγε αλλα μια χαρα χαβαλε και αστειακια ελεγε ο ενας με τον αλλον απο τους παγκαλο και αλογοσκουφη. λες και ηταν κολληταρια απ το στρατο. ο αλογοσκουφης κυριε παγκαλε δεν ειναι ο εμπνευστης του σκανδαλου των ομολογων? ο παγκαλος δεν ειναι ο υπουργος των ιμιων και του οτσαλαν?

τοσο μεγαλες διαφορες εχετε που καθεστε διπλα διπλα και αφηνετε τον συντροφο σας χωρις μια ματια? σιχαθηκα τα δυο κοιμματα αποψε. μονο να τους βλεπατε θα καταλαβαινατε. καναν λες και ηταν μελη απ την ιδια συμμορια.

και τον σταθοπουλο τον ειχαν ( και εντυπωση κανει ο συντροφος του παγκαλος ) τελειως παρατημενο ενω χαριεντυζονταν οι δυο κολλητοι."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου