Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Ανεβαίνουν στην Αθήνα οι αγρότες της Κρήτης


«Απόβαση» στο λιμάνι του Πειραιά ετοιμάζουν για το πρωί της Τετάρτης, αγρότες της Κρήτης, προκειμένου να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που οργανώνουν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, οι 4 ομοσπονδίες αγροτικών συλλόγων του νησιού και η ΓΕΣΑΣΕ...

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τυπου στα Χανιά, στην κινητοποίηση εκτιμάται ότι θα δώσουν το «παρών» 400 αγρότες από τα Χανιά, οι οποίοι αύριο το βράδυ θα αναχωρήσουν από το λιμάνι της Σούδας για τον Πειραιά.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού, Ηλίας Χαλακατεβάκης, τόνισε: «Θέλω να καλέσω τους αγρότες να συμμετέχουν σε αυτό το κάλεσμα, το οποίο ίσως, είναι το πιο σημαντικό από όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Αν κάποιοι συνάδελφοι νομίζουν πως δεν υπάρχουν προβλήματα στον αγροτικό κόσμο, τότε πραγματικά τους λέω να μην έρθουν. Ας καθίσουν σπίτια τους».

Ο πρόεδρος της ΓΕΣΑΣΕ, Γιώργος Γωνιωτάκης, υποστήριξε από την πλευρά του ότι «η κυβέρνηση δεν μας άφησε κανένα περιθώριο».

Οι Χανιώτες, όπως και οι άλλοι αγρότες της Κρήτης, θα φθάσουν στην Αθήνα, χωρίς αγροτικά οχήματα, ενώ αντιπροσωπεία τους θα επιδιώξει συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου