Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Η ημέρα της... κρίσης!


Όταν αύριο ο... αλέκτωρ... λαλήσει 2 το μεσημέρι θα ξεκινήσει το πλέον καθοριστικό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ένα Δ.Σ. που θα κληθεί ν' αποφανθεί για το μέλλον του Ισπανού, Ερνέστο Βαλβέρδε στην ομάδα. Τα δεδομένα αυτήν την στιγμή μόνο θετικά δεν είναι, με συνέπεια η πιο πιθανή εκδοχή να είναι το... διαζύγιο των δύο πλευρών και η έλευση του Τιμούρ Κετσπάγια στο λιμάνι. Την ίδια ώρα πληροφορίες απ' την Κύπρο αναφέρουν πως ο Κετσπάγια έχει κλείσει για 1+1 με 500 χιλ. ευρώ ετησίως.

Μένουμε στα ίδια ή... πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες;

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης μαζί με τους συνεργάτες του στο Δ.Σ. της ομάδας καλούνται να διαλέξουν δύο δρόμους. Τρίτος δεν υπάρχει. Ο ένας είναι να μείνει ο Ισπανός τεχνικός, Ερνέστο Βαλβέρδε στον σύλλογο , ν' ενισχυθεί όσο περισσότερο γίνεται η ομάδα και έτσι να πορευθεί τη νέα χρονιά και ο άλλος να έρθει ένας νέος προπονητής και να πει η ομάδα... φτού και απ' την αρχή, υπό την έννοια πως ο καινούριος τεχνικός θα θέλει να περάσει τα δικά του στοιχεία.

Στην δεύτερη περίπτωση ο άνθρωπος που είναι το μεγάλο φαβορί είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια, τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν να βρίσκεται (ξανά) στην Αθήνα και να είναι έτοιμος ν' αναλάβει σε περίπτωση που ο Βαλβέρδε με τον Ολυμπιακό πάρουν χωριστούς δρόμους. Πάντως επισήμως ο Ολυμπιακός δηλώνει άγνοια για όλες αυτές τις πληροφορίες. Μένει λοιπόν να δούμε τι θα γίνει...

Αφουγκράζονται τις αντιδράσεις

Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός σαφώς και έχουν αφουγκραστεί τις αντιδράσεις του φίλαθλου κόσμου της ομάδας. Στόχος των διοικούντων είναι να ληφθεί η καλύτερη δυνατή απόφαση. Μία απόφαση που θ' αποβεί προς όφελος του συλλόγου και δεν θα της δημιουργήσει προβλήματα για την συνέχεια.

Το κύριο μέλημα είναι η ομάδα να προχωρήσει φέτος στην Ευρώπη. Να περάσει στην φάση των ομίλων και από εκεί και πέρα να προσπαθήσει να κάνει μία όσο το δυνατόν πιο καλή πορεία. Με άλλα λόγια η διοίκηση θα μεριμνήσει ώστε να υπάρξουν τα εχέγγυα για μία τέτοια παρουσία.

* Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης βρέθηκε σήμερα στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, όπου δεν έκρυψε τα παράπονά του για την διαιτητική μεταχείριση της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

* Ο έμπειρος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Παλμέϊρας, Εντμίλσον φέρεται ν' αποτελεί στόχο των πρωταθλητών Ελλάδας. Μάλιστα διέρρευσε πληροφορία πως ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει από τώρα επαφές για να τον κλείσει.

Κλεισμένος ο Κετσπάγια, σύμφωνα με τους Κύπριους

Την ίδια ώρα πληροφορίες απ' την Κύπρο αναφέρουν πως ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει ήδη κλείσει στον Ολυμπιακό. Μάλιστα επισημαίνουν πως το το νέο του συμβόλαιο θα είναι 1+1 και πως οι ετήσιες απολαβές του θα φτάνουν τα 500 χιλ. ευρώ. Η αυριανή μέρα αναμένεται να είναι... καυτή από προπονητικής απόψεως...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου