Κυριακή 3 Μαΐου 2009

"Αίγυπτος – Νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας ο Γιάννης Σιώκας"


"Ο κ. Γιάννης Σιώκας είναι από σήμερα ο νέος Πρόεδρος της πρεσβυγενούς Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας. Ο κ. Σιώκας εξελέγη στις σημερινές αρχαιρεσίες του νέου Δ.Σ της Κοινότητας το οποίο προέκυψε από τις εκλογές της περασμένης Κυριακής 26 Απριλίου, που...

διεξήχθησαν στο ελληνικό Τετράγωνο του Σάτμπι.

Αμέσως μετά την εκλογή του, ο κ. Σιώκας δέχθηκε τα συγχαρητήρια των δύο επίτιμων Προέδρων της Κοινότητας, που είναι ο (εκάστοτε) Γενικός Πρόξενος της Αλεξάνδρειας κ. Γιώργος Διακοφωτάκης και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού κ. Στέφανος Ταμβάκης.

Ευχαριστώντας όσους τον στήριξαν στην εκλογή του, κάλεσε όλους τους υποψηφίους, για τους οποίους τόνισε ότι «δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι», να εργαστούν σε ένα κοινό αγώνα με αποκλειστικό γνώμονα το καλό της ιστορικής κοινότητας της Αλεξάνδρειας.

Αμέσως μετά, τα μέλη του νέου Προεδρείου της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας που αποτελείται επίσης από τον Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Βαφειάδη, τον Β΄ Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Κόπελο, τον Γραμματέα κ. Δημήτρη Παπαστεφάνου και τον Ταμία κ. Μανόλη Τατάκη, επισκέφθηκαν εθιμοτυπικά το γραφείο του Προέδρου του ΣΑΕ κ. Στέφανου Ταμβάκη ο οποίος τους τόνισε ότι θα στηρίξει ολόπλευρα το έργο τους.

Ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας δέχθηκε τηλεφωνικά και τα συγχαρητήρια του Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστου Καβαλή.

Ο κ. Γιάννης Σιώκας, 39 ετών, θεωρείται από τους μεγαλύτερους αλεξανδρινούς επιχειρηματίες στον τουριστικό τομέα, διαθέτοντας αλυσίδα εστιατορίων.

Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας ήταν από το 2002 μέχρι και σήμερα ο κ. Χαράλαμπος Κατσιμπρής, ετών 78, επίσης επιχειρηματίας."
ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου