Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

ΧΟΝΤΡΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΚΩΣΤΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ



Ο παπα Κώστας Κουλιανούδης ή Ουλιανούδης για την Ασφάλεια Αττικής και την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έπεσε στα χέρια(καλύτερα στα πλοκάμια) του προισταμένου της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μάνου Σφακιανάκη.
Βίος και πολιτεία ο τύπος και θα γράφουμε μέχρι το βράδυ. Ο 56χρονος ιερωμένος που λειτουργούσε σε ναό του νέου ημερολογίου αν και καθηρημένος παλαιοημερολογίτης από παντού(ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ)συνελήφθη και κατηγορείται για
-απόπειρα αρπαγής ανηλίκου και
-απόπειρα μαστροπίας

Συγκεκριμένα: Μια ανήλικη 15 ετών στις 8 Δεκεμβρίου διηγήθηκε στο πατέρα της φοβερά περιστατικά: ότι μιλούσε συνεχώς μέσω του ίντερνετ με ένα πιτσιρικά και έκλεισαν ραντεβού για να γνωριστούν στο Da cabo στην πλατεία Κολωνακίου.
Όταν πήγε η κοπέλλα έσκασε μύτη ο παπα Κώστας με τζινάκι και Gucci. Η κοπέλλα αντέδρασε και πήγε να φύγει. Ο παπάς την κυνήγησε και πήγε να την βάλει στο φορτηγάκι του. Η κοπέλλα όμως δεν ήταν μόνη της και αντιστάθηκε. Μαζί της έχε έναν φίλο της. Ο νεαρός επετέθη στον παπά και άρχισε να χτυπά τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα ο ψευτοπαπάς να το βάλει στα πόδια. 'Οταν έγινε η καταγγελία στην ασφάλεια, ο Σφακιανάκης κινητοποιήθηκε. Δεν είχε τίποτα στα χέρια του. Μια φοβερή λεπτομέρεια όμως πρόδωσε τον μουρντάρη παπα Κώστα που κυνηγαγε τις μικρούλες. Μετά από εξαντλητική δουλειά, έφτασαν στα ίχνη του Ουλιανούδη.

Τον συνέλαβαν μέσα στο σπίτι του χωρίς δεύτερη κουβέντα. Οδηγείται στον ανακριτή και πάει να κάνει παρέα στους υπόλοιπους ρασοφόρους του Κορυδαλλού. Μεγάλη δουλειά έβγαλε το Ηλεκτρονικό Έγκλημα,χωρίς καμία δόση γλυψίματος.
Τέτοια άτομα πρέπει να πηγαίνουν αλυσοδεμένα. Ήταν παιδεραστής και έπρεπε να πληρώσει.

Η αστυνομία έκανε πολύ καλή δουλειά. Όχι όμως η εκκλησία που αφήνει τέτοια ρεμάλια τελειωμένα να αντιποιούνται αρχές(δευτερο σκάνδαλο που θα αποκαλύψουμε στη συνέχεια)να κυκλοφορούν ανάμεσά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου