Τρίτη 12 Μαΐου 2009

ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΤΡΕΜΕΤΕ!!!


Φοβερός πανικός έπιασε τις τούρκικες υπηρεσίες πληροφοριών μόλις έμαθαν ότι στρατεύεται στο κυρίως μάχιμο όπλο της Πολεμικής Αεροπορίας ο θρυλικός, αρρενωπός, μάχιμος υπερασπιστής της πατρίδας και κάθε δυνατού και αδυνάτου, Νίκος Μουτσινάς!

Από την περασμένη Δευτέρα γίνονταν οι παρουσιάσεις των στρατευσίμων στην Τρίπολη. Χθες, Πέμπτη, αυτός ατρόμητος έλληνας, αυτό το καμάρι, εισήχθει στο 251 ΓΝΑ με βαρειά αδιαθεσία (προκειμένου να μην υπηρετήσει).

Τα παιδάκια όλου του κόσμου που υπηρετούν, δεν έχουν ψυχή, αυτός έχει όμως τη δυνατότητα να το διευθετήσει το θέμα! Τα άλλα παιδιά της σειράς του, δεν αγχώθηκαν με το στρατό, αυτός όμωςο υπερευαίσθητος έλλην, το έφερε βαρέως και πιθανότατα τώρα ανάβουν τα τηλέφωνα μεταξύ δημοσιογράφων-στρατιωτικών-γιατρών, έτσι ώστε να απαλλαγεί!

Κόπτεται κάθε μέρα για την ισότητα, αλλά αυτός είναι λίγο πιο ίσος από τους άλλους που βάζουν τα πτυχία και τα διδακτορικά τους στο συρτάρι για ένα χρόνο και υπηρετούν την πατρίδα μας.

Μήπως είναι ο πρώτος? Μήπως είναι ο μοναδικός?
Ποιός έχει υπηρετήσει? Μήπως ο αδέκαστος Μάκης? Μήπως ο ποιών ήθος (?) Λάκης?

Αν όμως το δικό σας παιδί αγχωνόταν από τη στράτευση και απαλλασόταν, έτσι και σας έπιανε στο στόμα του, δε σας ξέπλενε ούτε ο Νείλος!

Ίσως εισακουστούν οι προσευχές των Τούρκων, που από προχθες που έμαθαν ότι θα φυλάει σκοπιά ο Μουτσινάς, έχουν αρχίσει και παραγγέλνουν καινούργιες σκελέες στις μονάδες των συνόρων, οπότε θα απαλλαγεί το καμάρι της δημοσιογραφίας και μετά, αμέριμνος και ελεύθερος θα σας ενημερώνει για το τι φόραγε το κάθε τσουλακι σε διάφορα μπαρ!

Με τις υγείες μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου