Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Συνέχεια στον πόλεμο ΚΚΕ-Πάγκαλου


14 Μαΐου 2009, 12:36
Στην αντεπίθεση πέρασε το ΚΚΕ, μία ημέρα μετά τις βολές Πάγκαλου περί εμπλοκής του Περισσού στην πώληση της εταιρείας «Γερμανός».

«Η λάσπη δεν κολλάει πάνω μας. Πάνω από όλα τη λάσπη την πετάνε για να κλείσουν τα μάτια των φίλων και οπαδών τους που νιώθουν απογοητευμένοι, όταν συχνά πυκνά δίπλα στη ΝΔ ακούγονται και τα σκάνδαλα των στελεχών του ΠΑΣΟΚ», τόνισε η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ.

Η Αλέκα Παπαρήγα, που στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας βρέθηκε στο εργοστάσιο «Κατσέλης», όπου μίλησε στους εργαζόμενους, απάντησε επί της ουσίας στον Θόδωρο Πάγκαλο, εξαπολύοντας ταυτόχρονα επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ, το οποίο κατηγόρησε για αντικομουνισμό.

«Οι τρόφιμοι της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, θορυβημένη από τη λάσπη των σκανδάλων, τις αποκαλύψεις ότι η Siemens τροφοδοτούσε με χρήματα τα δύο πολιτικά κόμματα, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, προσπαθούν ένα μέρος της λάσπης να το πετάξουν στο ΚΚΕ, το μοναδικό κόμμα που είναι ασυμβίβαστο με τους επιχειρηματίες, με το κεφάλαιο και την κερδοφορία», τόνισε η ΓΓ του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου