Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Απίστευτη ταλαιπωρία έζησε ένας συμπολίτης μας, ο οποίος συνελήφθη για μία κλήση, την οποία είχε ήδη πληρώσει


ΒΑΖΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

Απίστευτη ταλαιπωρία έζησε ένας συμπολίτης μας, ο οποίος συνελήφθη για μία κλήση, την οποία είχε ήδη πληρώσει. Όπως καταγγέλλει ο Γιώργος Ευαγγέλου στον ALPHA, όχι μόνο κρατήθηκε για 12 ώρες, αλλά υποχρεώθηκε να πληρώσει και πάλι την κλήση για να αφεθεί ελεύθερος. Ο καταγγέλλοντας ο οποίος είναι οδηγός ταξί, επέδειξε μάλιστα στην κάμερα του ALPHA τα δύο αποκόμματα πληρωμής της ίδιας κλήσης της Τροχαίας, για μια παράβαση που του κόστισε ούτε λίγο ούτε πολύ 1.280 ευρώ.

Όπως είπε ο κ. Ευαγγέλου στον ALPHA, τον σταμάτησε μπλόκο της Αστυνομίας για έλεγχο και οι αστυνομικοί του είπαν, ότι υπάρχει ένταλμα σύλληψής του, για μια κλήση που δεν είχε πληρώσει και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα. Το 2004 ο Γιώργος Ευαγγέλου βρέθηκε σε μπλόκο της Τροχαίας στη Ρόδο θετικός σε έλεγχο αλκοτέστ και πήρε κλήση, την οποία εξόφλησε, όπως φαίνεται από το παραστατικό λίγες ημέρες μετά, στις 8 Σεπτεμβρίου του 2004. Ύστερα όμως από 5 χρόνια, στις 4 Μαΐου του 2009 συνελήφθη από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αιγάλεω και την… ξαναπλήρωσε.

Ο κ. Ευαγγέλου όπως καταγγέλλει, όχι μόνο πλήρωσε την κλήση δύο φορές, αλλά έμεινε για ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα, οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου και του πήραν αποτυπώματα και όπως λέει, βρέθηκε ένα βήμα πριν την πορτα του Εισαγγελέα. Ο 49χρονος άνδρας όπως λέει, έχει υποστεί ψυχολογικό σοκ και θα κινηθεί νομικά γι’ αυτή την περιπέτεια που έζησε ο ίδιος και η οικογένεια του. Σε επικοινωνία του ALPHA με το Αστυνομικό Τμήμα Αιγάλεω, ο υποδιοικητής δήλωσε, ότι ακολουθήθηκαν όλα τα νόμιμα μέσα και ότι προχώρησαν στη σύλληψη, γιατί εκκρεμούσε εναντίον του δικαστική απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου