Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Αναβλήθηκε η συναυλία των Depeche Mode


13 Μαΐου 2009, 10:54
Αναβλήθηκε η πολυαναμενόμενη συναυλία του βρετανικού συγκροτήματος Depeche Mode που θα γινόταν χθες βράδυ στο Terra Vibe.

Όπως ανακοίνωσε ο μάνατζερ του συγκροτήματος σε όσους βρίσκονταν στον χώρο, ο τραγουδιστής Dave Gahan αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Metropolitan. Στις 23:00 το βράδυ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για γαστρεντερίτιδα.

Ο Dave Gahan πέρασε το βράδυ του στο νοσοκομείο και σήμερα το πρωί θα υποβληθεί σε περεταίρω εξετάσεις.

Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 21:00, αλλά στις 21:30 και, χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση, στη σκηνή του Terra Vibe ανέβηκε ο μάνατζερ του συγκροτήματος συνοδευόμενος από την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της διοργανώτριας εταιρίας Didi Music και ανακοίνωσαν στο κοινό την αναβολή της συναυλίας.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση, μικρής έκτασης επεισόδια συνέβησαν στο χώρο, με εξαγριωμένους οπαδούς του συγκροτήματος να εκτοξεύουν μπουκάλια νερού και άλλα αντικείμενα προς τη σκηνή.

Στιγμιότυπο λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της αναβολής της συναυλίας

Ωστόσο, το κοινό τελικά διαλύθηκε χωρίς σοβαρά προβλήματα, τουλάχιστον στο συναυλιακό χώρο του Terra Vibe, ενώ αντίθετα η ταλαιπωρία του κόσμου κατά την έξοδο των εκατοντάδων αυτοκινήτων προς την εθνική οδό ήταν πολύ μεγάλη.

Οι οδηγοί εγκλωβίστηκαν για περισσότερο από μία ώρα στους δρόμους που καταλήγουν στην εθνική οδό, αφού η οργάνωση και η πρόβλεψη για τη διαχείριση του μεγάλου όγκου του κόσμου από τη διοργανώτρια εταιρία και την αστυνομία ήταν ελλιπής.

Η εταιρία Didi Music ανακοίνωσε δια της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων, ότι θα εκδώσει το μεσημέρι δελτίο Τύπου, με το οποίο θα ενημερώνει τον κόσμο σχετικά με τα χθεσινά γεγονότα, καθώς και για το αν η συναυλία θα ακυρωθεί οριστικά.

Στην περίπτωση που η συναυλία των Depeche Mode στο Terra Vibe ακυρωθεί, η διοργανώτρια εταιρία θα ενημερώσει τους κατόχους εισιτηρίων για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν να αποζημιωθούν.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του εκπροσώπου του συγκροτήματος:

«Λυπάμαι που λέω ότι το σόου ακυρώνεται. Ο Ντέιβ Γκάχαν είναι άρρωστος. Τον επισκέφθηκε γιατρός στα παρασκήνια και δυστυχώς η συμβουλή του ήταν ο Ντέιβ να μην παρουσιαστεί. Μάλιστα, είναι καθ’οδόν για το νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο Ντέιβ ήθελε πραγματικά πολύ να είναι καλά ώστε να παίξει και ζητά συγγνώμη που απογοήτευσε τους θαυμαστές του. Ελπίζουμε ότι ο Ντέιβ θα αναρρώσει έως αύριο και θα ορίσουμε νέα ημέρα για τη συναυλία. Αλλά αυτό θα το ξέρουμε μόνο αύριο - γι΄αυτό θα ακούσετε σε κάποια δημόσια ανακοίνωση στο ραδιόφωνο και στο διαδίκτυο».

Η παραγωγή θα μείνει στημένη και η ελπίδα όλων είναι ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να εμφανιστεί σήμερα 13/05/09 στο Terra Vibe Park.

H DiDi Music από την πλευρά της θα ήθελε να ευχαριστήσει τους δεκάδες χιλιάδες φίλους των DM, για την άψογα πολιτισμένη συμπεριφορά τους σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Η Didi Music ζητά από τους θεατές της συναυλίας να κρατήσουν τα αποκόμματα των εισιτηρίων τους, τα οποία θα εξασφαλίσουν και την είσοδό τους στον χώρο, εφόσον η συναυλία διεξαχθεί σήμερα 13/05/2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου