Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

Τους «έφαγαν» τα ποντίκια

Σάλος προκλήθηκε στην Αυστραλία από την είδηση ότι οι τρόφιμοι μιας ιδιωτικής κλινικής δέχτηκαν «επιθέσεις» από ποντίκια. Μάλιστα, σε μία από αυτές ένας 89χρονος βρέθηκε καλυμμένος στο αίμα από τα δαγκώματα των ανεξέλεγκτων τρωκτικών στα αυτιά, τον αυχένα και το λαιμό του.
Το περιστατικό συνέβη σε κλινική του Κουίνσλαντ και χαρακτηρίστηκε εξαιρετικά ανησυχητικό από την υπουργό της Αυστραλίας για τους Ηλικιωμένους, Τσαστίν Έλιοτ, η οποία απείλησε τους υπεύθυνους της κλινικής ότι, αν οι υγειονομικές υπηρεσίες της χώρας αποφανθούν πως δεν πληροί τους κανόνες υγιεινής, θα την κλείσει.
Ο άτυχος 89χρονος και ένας ακόμη τρόφιμος που δέχτηκε την επίθεση των τρωκτικών χωρίς ωστόσο να τραυματιστούν σοβαρά, βρέθηκαν από το νοσηλευτικό προσωπικό, όταν βέβαια ήταν αργά.
Το θέμα πήρε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις από τη σύμπτωση της βάναυσης επίθεσης των ποντικών στον 89χρονο, ο οποίος ήταν βετεράνος πολεμιστής, με την ημέρα μνήμης των πεσόντων ηρώων της Αυστραλίας.
Εκπρόσωποι των συνδικαλιστών νοσηλευτών είπαν ότι το προσωπικό είναι θορυβημένο από την εισβολή των ποντικών στην κλινική και ζήτησε από τη διεύθυνση να την κλείσει, αν αδυνατεί να δώσει λύση στο πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου