Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

''Σήριαλ'' η σχέση του Μπερλουσκόνι με τη γυναίκα του



4 Μαΐου 2009, 15:13
Έξαλλος είναι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τις δηλώσεις της συζύγου του, Βερόνικας Λάριο, ότι θα του ζητήσει διαζύγιο, καθώς «δεν μπορεί να μείνει δίπλα σε έναν άνδρα που συναναστρέφεται ανήλικες κοπέλες».

«Είμαι οργισμένος. Η Βερόνικα έπεσε σε παγίδα που έστησαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ξέρω καλά ποιος τη συμβουλεύει. Η αλήθεια θα λάμψει», επεσήμανε ο Ιταλός πρωθυπουργός, στην εφημερίδα «Corriere Della Sera».

Στη συνέχεια, προσθέτει ότι η Βερόνικα θα πρέπει να του ζητήσει «συγγνώμη δημοσίως» γιατί είναι η τρίτη φορά που του «σκαρώνει ένα κακόγουστο αστείο, εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας».

Ο Ιταλός πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να πει ότι δε διατηρεί κανενός είδους δεσμό με τη δεκαοκτάχρονη Νοέμι, την οποία επισκέφθηκε την ημέρα των γενεθλίων της, στην Καζόρια, λίγο έξω από τη Νάπολη.

«Πήγα στη γιορτή της απλώς και μόνο επειδή βρέθηκα εκεί και μου το ζήτησε ο πατέρας της. Οι φωτογραφίες της βραδιάς θα δημοσιευθούν σύντομα από κοσμικό περιοδικό», εξηγεί ο Καβαλιέρε.

Πάντως, η σχέση του ζευγαριού φαίνεται ότι έχει φθάσει πια σε οριακό σημείο, αφού κανένας από τους δύο δεν έχει διάθεση να παλέψει γι’ αυτή. «Είμαι ανήσυχος και στενοχωρημένος. Είχα παραμείνει σε αυτή τη δύσκολη σχέση λόγω της αγάπης προς τα παιδιά μου. Τώρα, όμως δεν βλέπω να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να συνεχίσω», είπε περίλυπος ο Μπερλουσκόνι στην εφημερίδα «La Stampa».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου