Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Συνελήφθη ιερέας για μαστροπεία


13 Μαΐου 2009, 15:55
Σοκ έχει προκαλέσει η απόπειρα αρπαγής μίας 16χρονης από 57χρονο παλαιοημερολογίτη ιερέα, τον οποίο η νεαρή γνώρισε μέσω του internet.

Η συχνή επικοινωνία της 16χρονης με άτομα στο διαδίκτυο και η περίεργη συμπεριφορά της είχαν προκαλέσει υποψίες στον πατέρα της, ο οποίος απευθύνθηκε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Η ανήλικη συνομιλούσε μέσω MSN με τον ιερέα, ο οποίος είχε παρουσιαστεί ως συνομήλικός της. Μάλιστα, έκλεισαν ραντεβού στην πλατεία Κολωνακίου, με την ανήλικη να έχει σε μικρή απόσταση φίλο της για προστασία.

Ο 57χρονος παπάς, ο οποίος λειτουργούσε στη Σαλαμίνα, προσπάθησε να την δελεάσει, προσφέροντάς της το ποσό των 1.200 ευρώ για να συνευρίσκεται με αγνώστους. Όταν αυτή αρνήθηκε, τότε ο αδίστακτος ιερέας επιχείρησε ανεπιτυχώς, χρησιμοποιώντας σωματική και ψυχολογική βία, να την βάλει στο αυτοκίνητό του.

Ύστερα από έρευνα του τμήματος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη και προέκυψαν τα πλήρη στοιχεία του, αλλά και η περιοχή της κατοικίας του.

Ο 57χρονος συνελήφθη, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, με ένα σκληρό δίσκο και τρία κινητά τηλέφωνα.

Ο ιερέας θα βρεθεί την Παρασκευή ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου