Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Βρετανίδες τουρίστριες βρέθηκαν νεκρές στην Τουρκία


13 Μαΐου 2009, 17:57
Η τουρκική Αστυνομία ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δύο Βρετανίδες τουρίστριες έχασαν τη ζωή τους σε τουριστικό θέρετρο της Μαρμαρίδας, που βρίσκεται στα παράλια της Τουρκίας στη Μεσόγειο.

Πρόκειται για τη 45χρονη Κάρολιν Τζέιν Μπερθ από το Νόττινχαμ και την 32χρονη Σάρα Τζόουνς από τη νότια Ουαλία της Μ. Βρετανίας.

Και οι δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές στα δωμάτια των ξενοδοχείων τους, τα οποία απέχουν μεταξύ τους λιγότερο από μισό χιλιόμετρο, ενώ και τα δύο περιστατικά συνέβησαν με διαφορά μερικών λεπτών της ώρας.

Η 45χρονη πέθανε από κρίση άσθματος λίγα λεπτά αφότου έφτασε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της μαζί με το σύζυγό της για 15ήμερες διακοπές.

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας ενημέρωσε άμεσα τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, αλλά οι Πρώτες Βοήθειες τον βρήκαν μαζί την παρέα του ζευγαριού να προσπαθούν να ανανήψουν τη 45χρονη, η οποία όμως είχε ήδη καταλήξει.

Την ίδια ώρα, μερικές εκατοντάδες μέτρα πιο μακριά, μια υπάλληλος του προσωπικού ενός άλλου ξενοδοχείου βρήκε την 32χρονη Σάρα Τζόουνς νεκρή στο δωμάτιό της.

Οι Αρχές είπαν ότι η 32χρονη βρισκόταν μόνη της στη Μαρμαρίδα για ολιγοήμερες διακοπές και πιθανολογούν ότι αυτοκτόνησε, ενώ αποκάλυψαν πως πριν λίγο καιρό είχε χωρίσει από το σύντροφό της.

Η σορός της 45χρονης μεταφέρθηκε σε γραφείο ιατροδικαστή για να εξακριβωθεί αν ο θάνατός της ήταν όντως αποτέλεσμα κρίσης άσθματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου